Masinuta Mea, "cu Bune Si Rele"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ai d-alea late?

Comment

• frumoase stopurile
      From Miami 2 Ibiza
      Voucher
      http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• Super tare ce naiba sa mai zic . Vreau si eu stopuri asa
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Cateva poze noi. Imi pare rau ca n-am putut face un filmulet calumea la stopuri. S-a terminat bateria la camera si am filmat putin cu aparatul foto dar nu e cine stie ce.

Attached Files

Comment

• frumos,felicitarile mele!!daca faci si pt altcineva,eu sunt primu care ma bag!
            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Super

Originally posted by Alin0007 View Post
              Sa mai postez si eu ca s-a pus praful aici!
              -Am achizitionat arcuri sport si urmeaza sa fie montate(pe caldura si timp frumos)
              -Am achizitionat oglinzi de duster dar mai imi trebuie un geam si le montez( am dat comanda la dealer si vine in 15 zile, costa 62 ron)
              -Am achizitionat un eleron portbagaj original dacia si l-am si montat!
              Or sa mai urmeze si altele dar sa-mi permita timpul.
              Frate, nu pot decat sa te felicit pentru cum ti-ai facut masinuta. Sincer imi place. Zi-mi si mie de unde ti-ai luat chestiile alea care le-ai montat sub barile de protectie fata si spate? Cat ai dat pe ele? Inca o data felicitari si nu te lasa mai baga, ai idei bune.
              Last edited by darksid3; 21 March 2011, 23:01.

Comment

• Frumos!
                Bravo...fa ceva cu pleoapele si o sa fie si mai bine.

Comment

• imi place mult cum ti ai aranjat masina,bafta in continuare!

Comment

• Pleoape am luat deja un set de la pilot. Urmeaza sa le montez. Plus bara fata care inca nu a fost vopsita.

Comment

• felicitari pt stopuri
                      dementiale. iar semnalele ma duc cu gandul la stopul de pe masinile de F1 (modul in care cliparesc).
                      cum de nu ai ales o sticla transparenta pt stopuri ?
                      From Miami 2 Ibiza
                      Voucher
                      http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• Am vrut sa ramana cat mai originale. Aveam si sticla clara de la niste street stormuri dar am planuri si cu ele.

Comment

• Un film si ziua. Soarele batea direct in stopuri. Deci cel mai mare test. Ca noaptea nu e problema. In conditiile astea pozitia se vede slab, aproape deloc dar nu e necesara ziua pe soare, stopul pe frana se vede binisor iar semnalizarea se vede bine.
                          Live se vad si mai bine. Oricum, mie imi plac si nu ma despart de ele!
                          Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Comment

• Da..asa sunt curios si eu cum se vor vedea cand bate soarele in ele
                            Sa fie primite,le-ai facut foartea elegant si ai pastrat cat mai stock stopul,BRAVOS
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• Eu zic ca se vor vedea mai tare ale tale. Ai si alt tip de leduri si mi se pare si sticla mai transparenta. Acum asta e! Daca ne loveste (Doamne fereste) cineva, e lovitura din spate si plateste!

Comment

• Se vad destul de bine, chiar si pe soare. Noaptea se vad super.
                                sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google