frumoase stoape alyne...si masia foarte frumoasa si ingrijita...dar un sfat dai paravanturile alea naibii jos.si fai portbagajul clean nu da bine cu eleronul ala asa.
Masinuta Mea, "cu Bune Si Rele"
Collapse
X
-
frumos ,dar eu zic ca ar da mai bn cu stopurile cenusii.
Comment
-
Paravanturile, mie unu, imi sunt utile atat pe ploaie cat si atunci cand e foarte cald si las masina in parcare cu geamurile lasate in jos pana la limita paravanturilor.
Stopurile nu le voi innegri, pentru ca sunt interesat sa fiu bine vazut din spate. Eventual le voi mai inrosi putin.
Eleronul de pe portbagaj e singurul element ramas vopsit cu sprayul si de aceea se vede diferenta. Se va rezolva si asta.
Portbagajul va urma sa fie facut clean.
Pleoapele sunt necesare pentru ca in incercarea de a curata siliconul de pe far, s-a zgariat putin farul.( Ca un sfat: nu lipiti pleoapele cu silicon ca e un chin sa-l curata-ti dupa aceea)
In plus de astea, masina mea e una de zi cu zi si nu de show. Asa ca incerc si eu sa combin pe cat se poate utilul cu placutul.
Comment
-
Comment
-
-
am luat si eu id tau de mess,sa vb in leg cu cotiera delaguna ca sunt si eu la stadiu de montare!!dar dc nu ai vopsito neagra,sau sa ii pui mocheta pe lateral sa nu se mai vada dif de culoare la imbinarea cu bordu!!!Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Daca tot am avut albitura cu mine, hai sa pun si ceva poze.
Comment
Comment