If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Logan5, cati ani ai? Nu inteleg care e problema daca omul asculta hip-hop? Trebuie sa asculte manele sau ce? Si ce masina e pentru stilul asta de muzica?
Logan5 nu te supara daca iti place un gen anume de muzica ( fara manele ca mi se face rau spre scarbire e o boala grea ) ) chiar conteaza masina ? Daca de ex cineva asculta muzica simfonica trebuie sa aibe o limuzina ?
Imi cer scuze pentru offtopic
Aline imi place tare mult cum ai evoluat cu aceasta masinuta! Bravo
Numai bine si spor in continuare la tot ce ti-ai propus!
Last edited by Christnacht; 14 December 2011, 21:40.
Eu de ex cand ma dau la linii ascult melodia "Salam- V-am facut-o" sau "Nicolae Guta-Locu unu numai unu"
Lasand gluma..ce masina iei Aline ca suna interesant 200cp+?
Societatea Germana pentru Expertiza Tehnica TUV a prezentat rezultatele studiului de fiabilitate 2011 realizat pe 7,25 milioane de masini rulate, modelul romanesc Dacia Logan fiind pe locul intai...
salut, am vazut ceva in poza a patra din primul tau post ce nu mi-a placut, deci poza a patra nu mi-a placut, fiindca scris hip hop pe cd player, mai bine ai pune mana si ai asculta niste muzica mai frumoasa, nu da bine hip hopul pe logan , si in general cei care au logan nu asculta hip hop, nu stiu cum rezista loganul la aceasta muzica in rest masina arata f bine
Loganul meu n-a avut probleme in 3 ani de ascultat hip-hop in masina.Stii tu ceva si nu vrei sa ne spui?
Iata si ultimele modificari pe care le-a suferit masinuta mea.
-jante brook b2 7,5j pe fata si 9j pe spate cu gume 215/40 R16
-lupe faruri si oglinda vopsita partial albastru marin
-stopuri spate full led
-folie spate si luneta llumar
-si multe alte nimicuri atat la interior cat si exterior.
Pe masina oricum sunt arcuri H&R. Nu stiu de ce ar parea inalta. Gumele au 40 in talon iar fata de cele stock sunt mai mici, deci masina e si mai joasa. Probabil o sa le mai tai si o spira ca n-o fi foc! Aparatorile de noroi sunt deja jos. Acum pe toate capacelele scrie rial ca aveau unu cu brok lipsa. Sper sa gasesc unu si le pun la loc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment