Masinuta Mea, "cu Bune Si Rele"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

plange masina dupa suspenie :|

Comment

Este ingrijita masina dar scapa totusi de tot cromul ala, chestia de pe consola care imita lemnu ca doar nu-i masina de lux si de autocolantul ala cu renault. Daca ai face toate astea ar fi o masina simpla si cu bun gust si cu o suspensie ceva si mai super . Sa auzim numai de bine
      Last edited by Christnacht; 19 February 2010, 09:19.
      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

asa e colegule cum zic si cei 2 - loganu si D-fense, prea mult crom, fa-o doar cu 2 culori, arata beton cu albastru si negru, am vazut ca ai si statie, bravo! si difuzorul la usa din spate e fain dar ce e cu butonul de deasupra difuzorului??? consola scimb-o ca nu ai si alte imitatii de lemn in masina, stopurile sunt misto, sterge albul ala de la eleronul de pe luneta, problema e cu folia din fata...cand te prinde politaiul, te arde! si gagica din stanga ta e faina!
        lipsa text

Comment

Multumesc pentru aprecieri si idei. Suspensie o sa iau, cromul de pe manere si oglinzi, e vopsea crom deci cam greu cu datul jos, poate acum cand o da caldura o sa vopsesc bandourile, oglinzile si manerele in culoarea masinii. Mahonul o sa dispara ca astept un interior de prestige cu tot cu consola.Iar pe jante deja am pus embleme cu dacia.
          @Bleizer: uitate si tu la ultimele poze nu la primele.

Comment

o noua poza
            Attached Files

Comment

Acum sper sa va placa si consola mea centrala. M-a costat 20 lei si 30 min de munca. Faza cu interiorul deprestige s-a dus. E prea scump!
              Attached Files

Comment

frumos golanul imi place la nebunie o singura intrebare am vazut ca ai montat boxe in usile din spate spune-mi te rog ca eu nu am fost atent in usile din spate in tabla mai precis exista vreun loc pentru boxe sau trebuie decupata tabla? o seara buna sa aveti

Comment

Este un pic de loc dar mai trebuie si decupat putin.

Comment

Gata cu stema de opel de pe jante!
                    Attached Files

Comment

masina e in regula dar nu crezi ca imitatia aia de lemn si cromul nu prea au ce cauta acolo?bafta

Comment

Care imitatie de lemn? Care crom? De abia am scapat de ele! Priviti toate pozele mai atent inainte de a ma condamna!!

Comment

Da, arata mult mai bine asa. Esti pe drumul cel bun.

Comment

Si mie incepe sa-mi placa! De fapt consola centrala chiar e mai super asa. Multam de idei!

Comment

Trage niste poze si fara croamele alea.
                              Poate scapi si de ledurile alea...vezi cum da fara ele.

Comment

e frumoasa mai ales poza cu panou publicitar buna ideie
                                vopsitorie preturi bune

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google