plange masina dupa suspenie :|
Masinuta Mea, "cu Bune Si Rele"
Collapse
X
-
Este ingrijita masina dar scapa totusi de tot cromul ala, chestia de pe consola care imita lemnu ca doar nu-i masina de lux si de autocolantul ala cu renault. Daca ai face toate astea ar fi o masina simpla si cu bun gust si cu o suspensie ceva si mai super . Sa auzim numai de bineLast edited by Christnacht; 19 February 2010, 09:19.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
asa e colegule cum zic si cei 2 - loganu si D-fense, prea mult crom, fa-o doar cu 2 culori, arata beton cu albastru si negru, am vazut ca ai si statie, bravo! si difuzorul la usa din spate e fain dar ce e cu butonul de deasupra difuzorului??? consola scimb-o ca nu ai si alte imitatii de lemn in masina, stopurile sunt misto, sterge albul ala de la eleronul de pe luneta, problema e cu folia din fata...cand te prinde politaiul, te arde! si gagica din stanga ta e faina!lipsa text
Comment
-
Multumesc pentru aprecieri si idei. Suspensie o sa iau, cromul de pe manere si oglinzi, e vopsea crom deci cam greu cu datul jos, poate acum cand o da caldura o sa vopsesc bandourile, oglinzile si manerele in culoarea masinii. Mahonul o sa dispara ca astept un interior de prestige cu tot cu consola.Iar pe jante deja am pus embleme cu dacia.
@Bleizer: uitate si tu la ultimele poze nu la primele.
Comment
-
-
Acum sper sa va placa si consola mea centrala. M-a costat 20 lei si 30 min de munca. Faza cu interiorul deprestige s-a dus. E prea scump!
Comment
-
Gata cu stema de opel de pe jante!
Comment
Comment