Masinuta Mea, "cu Bune Si Rele"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

arata foarte bine ceasurile ....bafta
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Am achizitionat materialele pentru vopsire. Spray negru mat pentru stopuri, primer si albastru marine, plus folie neagra mata pentru stalpi de la usi. Folia veche era lucioasa.
      Attached Files

Comment

nu tiganii stopurile cu negru colegu...

Comment

Lasa-l bre, ca nu vopseste sticla. Elimina cromul ala.

Comment

iti vopseti bandourile si oglinzile la spary ? ... o sa arate mai bine cu stopurile negre

Comment

Pai bara fata-spate(partea de sus care e neagra la toate) tot cu spray-ul am vopsit-o. Sper sa iasa bine! Stopurile le-am vopsit, astept sa se usuce vopseaua!

Comment

Gata cu stopurile! Mie imi place cum au iesit! Restul in weekend.
                Multumesc pentru bunele idei!
                Attached Files

Comment

Alta viata.
                  Fa un photoshop si vezi cum i-ar sta fara eleronul acela, ci cu unul mai mic, integrat. Poate iti va placea.

Ideea de a vopsi la spray barile nu-i prea buna...

Comment

Pai barele sunt deja vopsite de mult(partea de sus doar). Dar mi le-a vopsit un vopsitor. A folosit si primer si vopseaua nu a cazut deloc.
                    Referitor la eleron, ma gandeam si eu sa-l schimb, dar implica mai multe costuri: astupat gauri capota, vopsit capota. Oricum ceva se va face si acolo! Mersi oricum de aprecieri si idei!

Comment

• Gata si masinuta mea! Vopsit oglinzi, manere, bandouri in culoarea masinii. Renuntat la eleron. In total o zi de munca. Multumesc tuturor pentru idei si sper sa va placa!
                      Attached Files

Comment

• Arata mult mai bine, bv.
                        Deflectoarele de aer chiar iti folosesc?

Comment

• scapa de deflectoare si de sigla din fata "renault" si o sa arate mult mai bine ...imi place cum a iesit

Comment

• In weekendul viitor o sa dau jos eleronul de pe luneta, il revopsesc si o sa-l pun la loc dar fara sa se mai vada siliconul. Cu deflectoarele nu stiu ce sa zic, uneori imi sunt utile, alteori nu. O sa le dau un pic jos sa vad cum da fara ele si daca-mi place vor avea soarta eleronului de pe portbagaj! Si o sa mai colantez cu folie ca cea de pe consola centrala V-ul cromat din fata. Multumesc pentru apreciere si idei!

Comment

• a iesit bine rau,felicitari.
                              sigpic

Comment

• Azi masinuta mea a vazut Dunarea! Foarte multumit de comportamentul ei pana la Calarasi si inapoi.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google