Masinuta Mea, "cu Bune Si Rele"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• super masina acumse aplica greu folia pe consola sau acolo la ceasuri?
    AdY_JmL_2015

Comment

• O masina reusita din punct de vedere estetic, bafta in continuare!Am o intrebare referitor la displyul din bord, in timpul zilei si cand ai luminile aprinse se mai vede ceva pe display?

Comment

• daca schimbi doar ecranu si ai luminile portocalii se vede destul de bine...daca ai lumini rosii, ca mine, n o sa vezi nimic ziua)
        sigpic

Comment

• Gata si cu emblemele de renault. Acum e dacia! Chiar imi place masinuta mea acum. Multumesc de idei!
          Attached Files

Comment

• Paste fericit la toata lumea!

Comment

• Hristos a inviat! Cateva poze noi! Am vopsit etrierii si tamburii cu rosu neon si am facut butoanele de la climatizare cu leduri albastre(Gratie unui coleg din Pitesti).
              Sper sa va placa!
              Attached Files

Comment

• superba masinai a zi mi si mie,consola aia cand ai imbracat o in folie cum ti s a lipit?ca am si eu o folie daia si mi se pare ca nu are indeajuns lipici si nu s ar lipi bine...la tine vad ca are si unele imperfectiuni.bft!
                AdY_JmL_2015

Comment

• De lipit se lipeste, dar ideal ar fi sa ai o suflanta de aer cald. Eu am folosit un uscator de par. La mine micile imperfectiuni au aparut dupa montare. Efectul ger-soare. Spor la munca!

Comment

• foarte frumoasa ...incearca sa iti vopsesti si grila de pe fata si dungile alea negre de pe bare si sa dai jos deflectoarele ...
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• aline, lasa tigarile :P ( am vazut bricheta in masina ) )

am votat ca s-a schimbat in bine, mult mai bine, adica uita-te si tu cum era inainte, prea incarcata, acu e alta viata ;)

te-ai gandit sa scapi de crom ? daca iti place, nah, lasa-l dar pe culoarea ta da mai bine fara ;)

bafta si multi km fara incidente
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Ce bricheta? Cromul din fata o sa dispara dar n-am avut timp sa dau bara jos.
                        Multumesc pentru aprecieri.

Comment

• Frumoasa! Good job!
                          Daca i-ai pune si un portbagaj cu eleron dupa modelele putin mai noi(nu ph2) ar fii

Comment

• o sa incerc pe casco. O bara fata mcv si o capota spate cu eleron. Sa vedem ce-o sa iasa!

Comment

• A trecut masina ta Aline, printr-o evolutie aplauzibila, si cum vad eu, va mai fi facut la ea multe. Felicitari pentru munca depusa.

Comment

• Bafta,asteptam pozele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google