Masinuta Mea, "cu Bune Si Rele"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Masinuta Mea, "cu Bune Si Rele"

M-am decis sa-mi prezint si eu loganelul meu. Sper sa va placa, daca nu, asta e!
    Attached Files
    38
    S-a schimbat in bine!
    81.58%
    31
    A ramas la fel.
    5.26%
    2
    S-a schimbat in rau.
    13.16%
    5

The poll is expired.

doar 3 lucruri imi plac la masina ta ... folia la ceasuri...boxele pe spate si motoru
    Ai abonament la targu' care se desfasoara in fiecare duminica ?
    Eleronu de la luneta tu l-ai montat decurand ? curata "resturile" din jurul lui ca se vedeee urat tare...
    Incearca sa o lasi cat mai simpla si investeste in siguranta ta ( frane , arcuri si alte cele )
    Nu te supara ...
    Last edited by Loganu; 5 October 2009, 15:31.

Comment

dar nu te-ai incurcat deloc cu imitatia de crom
      sigpic

Comment

Folia aia de aluminiu(sau ce-o fi)de pe spoilere,da-o jos.Nici proiectoarele care le-ai pus si bagheta care ai lipit-o la portbagaj si pe grila,strica aspectul masinii.
        In ultima poza ai jante sau capace cu sigla opel?
        In rest,masina e OK
        Succes in continuare!
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Sunt jante se pare ...

Aline fara suparare, eu mai am obiceiul sa ma uit pe la masinile baietilor din Pitesti, dar ce vad aici la tine e cu totul altceva.

Chiar asa de mult iti place culoarea asta a cromului ?

Salutari si numai bine!
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

uhhh... iti place stilul P.i.m.p ??
            imi place eleronul de pe luneta( nu imi place ca se vede siliconul sau ce e acolo) , folia de prestige ,si HU .. si felicitari pt motorizare si varianta de echipare(laureat) in rest ...ma abtin.... pt ca si tu esti constient de cum arata masina din moment ce tu ai spus "Sper sa va placa, daca nu, asta e!" mai uita-te la alte masii de la "my ride" si fura de pe acolo idilie bune...
            ps:renunta la abonamentul de la targ, si incearca sa returnezi ce ai luat de pe la ei ;)

numai bine ....
            Last edited by iooon; 5 October 2009, 16:05.
            0.9 tce SL plus

Comment

Da jos tiganiile alea de pe masina, toate benzile alea nichelate.vopseste pleoapele in culoare masinii.

Comment

pfff...fara suparare acum, pacat de masinuta...asculta sfaturile colegilor si da jos cromul de pe ea

Comment

IDEM...nu te supara, mai bine invata si ne multumesti cand poti !!!!!
                  sigpic
                  Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Din pacate ai bagat ceva banii si nu prea a iesit nimic ...prea mult crom pe masina ... imitatia aia de lemn nu are nici o logica....inca un rand de proiectoare sau ce sunt alea care iar nu le vad rostul....de eleron nu mai zic nimic...parerea mea este ca daca renunti la unele chestii poti sa o faci sa arate cat de cat decenta...dar oricum este alegerea ta daca vrei sa schimbi ceva in bine sau nu ...numai bine
                    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                    sigpic

Comment

Sal , imi place masina, e la fel la culoarea, ca a mea.Imi place folia, ceasurile, cromu dp manere,cel de la grila, eleronul (cand o sa finalizezi lucrarea),toba.
                      Nu-mi plac foliile alea gri dp spoilere, lemnul dp consola,proiectoarele.
                      Dar daca tie iti place nu le da jos, fa-o asa cum iti place
                      Numai bine!!!
                      Tinc fest !!

Comment

imi cer scuze pentru poze, astea sunt mai vechi, cele noi nu vor sa se incarce. Masina a scapat acum de crom, are jante, folie omologata, toba sport iar cu eleronul de pe luneta s-a aranjat, cel de pe portbagaj nu se poate da jos pentru ca raman gauri si asa am luato cu el montat.
                        O sa revin cat de curand si cu poze. Iar pe ceasuri n-am pus foli, sunt ceasuri noi de prestige.
                        Last edited by Alin0007; 5 October 2009, 18:19.

Comment

oopaa ) suna bine....

Comment

Asteptam poze recente
                            sigpic

Comment

Deci, imi pare bine ca asculti totusi si parerile altora, conteaza, e simplu sa zici ''daca va place bine, daca nu, tot bine ''....aici pe forum, fiecare vede altfel lucrurile, bineinteles ptr a ajuta pe celalalt....multumim ptr intelegere
                              Eleronul de pe portbagaj, se poate da jos, apoi chituiesti frumos, vopsesti si gata, o parere
                              sigpic
                              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google