De unde pot sa cumpar si eu un actipild dala cu "loganclub"? Alea sunt huse sau e tapiteria ei?
CIC-ul meu
Collapse
X
-
Le-am luat de pe forum de la adytt husele
din mocheta pt portbagaj am taiat deja..Ea sta bine...In poza pare ca nu sta bine dar in realitate sta bine...Iar cotiera e raglabila pe inaltime si asa o tin eu mai in jos...Asta e pozitia care am gasito eu confortabila
janta trebuie sa o curat de rugina si sa dau cu niste vopsea iar capacul trebuie schimbat...Special am pus poza aia ..Pt ca eu consider ca fiind singurul defect de la masina mea...Am spus defect nu lipsuri ...
Sunt constient ca masina mai are nevoie de multe chestii pt a arata bine..Dar treptat ...
ps...multumesc de aprecieri...astept in continuare pareri bune si rele , nu are importanta(din greseli invatam) si sfaturi0.9 tce SL plus
Comment
-
Din cate vad, capacul e ciobit bine. Janta a patit ceva? Masina nu trage cuma dreapta?
Comment
-
Eu zic sa verifici pe un drum drept, ca e posibil sa traga dreapta/stanga. Ar trebui si o echilibrare la roata dreapta.
Comment
-
Si sa faci echilibrarea, neaparat. Cel mai probabil a fost afectata roata.
Comment
-
Si cateva poze cu noul loock al cic-ului
nuanta de pe bara nu e aceeasi cu restul masinii dar o sa o rezolv pe casco mai incolo
ceva pareri ?0.9 tce SL plus
Comment
Comment