CIC-ul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

De unde pot sa cumpar si eu un actipild dala cu "loganclub"? Alea sunt huse sau e tapiteria ei?

Comment

Alea sunt huse...Originale de prestige

stiker-ul e facut de EUROMARKET , coorganizator de intalniri iasiincearca sa iei legatura cu el...
      0.9 tce SL plus

Comment

In general masina arata bine...In afara de janta si capac...
        La tapiteria pentru capacul de portbagaj mai trebuie sa tai deoarece tapiteria e pentru primul tip de capac de portbagaj(cel fara buton)...Cotiera sta cam ciudat...In jos...Asa sta ea de obicei?
        sigpic

Comment

Multumesc. De unde ai luat husele de prestige? Au la dealer presupun, nu? (ce pret?)

Comment

Le-am luat de pe forum de la adytt husele

din mocheta pt portbagaj am taiat deja..Ea sta bine...In poza pare ca nu sta bine dar in realitate sta bine...Iar cotiera e raglabila pe inaltime si asa o tin eu mai in jos...Asta e pozitia care am gasito eu confortabila
            janta trebuie sa o curat de rugina si sa dau cu niste vopsea iar capacul trebuie schimbat...Special am pus poza aia ..Pt ca eu consider ca fiind singurul defect de la masina mea...Am spus defect nu lipsuri ...
            Sunt constient ca masina mai are nevoie de multe chestii pt a arata bine..Dar treptat ...

ps...multumesc de aprecieri...astept in continuare pareri bune si rele , nu are importanta(din greseli invatam) si sfaturi
            0.9 tce SL plus

Comment

Nu stiu cat ai taiat din capitonajul capotei portbagaj...Dar arunca un ochi cum an taiat eu.
              Attached Files
              sigpic

Comment

Imi place ce vad ;)....Sa ii pui folie pe geamuri si pe plafon...E la moda combinatia alb-negru

Daca intentionezi sa iti iei jante sa le iei tot negre ca o sa arete bestial

PS: multi km fara incidente ;)
                ...de doi lei :p

Comment

Acum inteleg la ce te refereai...Cred ca atunci cand o sa an putin timp o sa o tai

multumesc mishu, si masinuta ta e pe masura....Imi place mult bara de mcv....
                  0.9 tce SL plus

Comment

Din cate vad, capacul e ciobit bine. Janta a patit ceva? Masina nu trage cuma dreapta?
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Masina nu trage dreapta..Sau cel putin mie nu mi se pare...Si da e atinsa si janta...
                      0.9 tce SL plus

Comment

Eu zic sa verifici pe un drum drept, ca e posibil sa traga dreapta/stanga. Ar trebui si o echilibrare la roata dreapta.

Comment

Am sa fac o proba..Desi sper sa nu am probleme multumesc totusi de sfat
                          0.9 tce SL plus

Comment

Si sa faci echilibrarea, neaparat. Cel mai probabil a fost afectata roata.

Comment

Si cateva poze cu noul loock al cic-ului
                              nuanta de pe bara nu e aceeasi cu restul masinii dar o sa o rezolv pe casco mai incolo
                              ceva pareri ?
                              Attached Files
                              0.9 tce SL plus

Comment

Felicitari pentru noua achizitie ...E super

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google