If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
eu cred ca tie iti pun restrictie prin cartier pe la mine , ai toba de 4 zile si deja stiu cine vine de la 10 strazi distanta.
oracaiala placuta , in masina cum rezisti ?
Suna fantastic evacuarea Se aude bine si in filmulete, dar in realitate e dementiala Ai o masina superba. Felicitari pentru munca depusa pana acum si sa ai spor la modificari si in continuare
@all - multumesc mult pentru aprecieri
@44dvl - multumesc pentru filmari ,ai talent si imaginatie ... ultimul filmuletz imi place cel mai mult
@Macs - nu stiu ce sa zic, deocamdata pana la noi idei jantele raman asa
@berlingo- foarte multumit sunt de pompa ...cu silencer amuteste de tot ,iar fara suna foarte bine ...
@Mishu - multumesc mepoate , voi adopta ideea cu grila prelungita vopsita neagra si 1 dunga rosie subtire . Imi pui si mie pe bandouri o dunga foarte subtire ?
@fuguletz - ce ai vrut sa spui ca nu inteleg ?
@CataFOF - bine, bine , nu mai vin prin cartier daca deranjez Am plecat ieri la Pitesti, pe dus am avut silencer si a fost foarte ok ,iar pe intors fara silencer si nu este deranjant , se auzea mai tare borla
@al!n - multumesc ca mi-ai dus fetita la gara si ma bucur ca ai ramas impresionat ... App . eu ti-am dat masina dar tu nu mi-ai dat sa-ti conduc jucaria ... Mi-a facut placere sa schimb 10 vorbe cu tine, DNF si Fratele meu 16v ...
Ieri ma uitam la o Aeroterma de logan facuta bucati si mi-a bubuit mintea o super idee... voi reveni cu amanunte si cateva poze
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment