ceva de genu ?
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
cosmine tine colantul pe bandouri ca naiba eu am un stiker si nu pot sa il mai dau jos
in legautura cu admisia aia directa prea buna ideea am inteles asa in mare despre ce e vorba
MESERIEsigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
-
@design - nu mai aveai tu o capota bulita ? desi parca as ciopartio pe asta ... nu personal ca trebuie finisata in fibra lucrarea
acum am problema 2... sus pe capota sau jos in grila?
Sus pe capota trebuie priza de aer gen mini si traseul pana la admisie va fi scurt
Jos in grila traseul se mareste si doamne fereste sa apuci o balta mare ... in sear a asta iau aeroterma in casa si o ciopartesc
Comment
-
Sus pe capota, daca tot e on-off
Intreb daca mai am capota aia acasa.
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View Post@design - nu mai aveai tu o capota bulita ? desi parca as ciopartio pe asta ... nu personal ca trebuie finisata in fibra lucrarea
acum am problema 2... sus pe capota sau jos in grila?
Sus pe capota trebuie priza de aer gen mini si traseul pana la admisie va fi scurt
Jos in grila traseul se mareste si doamne fereste sa apuci o balta mare ... in sear a asta iau aeroterma in casa si o ciopartesc
sunt perfecte jur. merg si gauri pentru injectoare si tot. ce nu as da sa pot eu sa le fac. la tine merg uns
Comment
-
pozele promise cu bucata de aeroterma ce va fi folositaLast edited by cos_min_i; 21 June 2011, 22:59.
Comment
Comment