B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce s-a intamplat ? S-a vandut Albinuta ? De ce ?
    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• da..se vinde catre Ionescu Cosmin ...

Nu am mai postat nimic pentru ca nu am mai facut nimic ..materialele pentru modificari sunt puse bine si asteapta sa fie prelucrate

Am avut ideea sa o vand sa-mi iau Civic sau Motor ,dar am zis ca "prima iubire nu se uita niciodata"

Comment

• motor? te-ai tacanit de la soare?

Comment

• Asta e genul de masina care imi place,Ai facut o treaba buna.Felicitari!

Comment

• Ionut666 - multumesc ... tare multe as fi facut dar viata m-a invatat ca sunt multe alte prioritati inainte

kkhheelloo - motorul ar fi singurul lucru care m-ar linisti

Comment

• Bine ca ai ramas la masina! Ce se mai aude cu jantele ?

De ce te-ar linisti motorul ? Cred ca de tot te-ar linisti, la drumurile noastre...
              My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• care jante ? ..cele dublate sunt inca pe masina ... sunt dezamagit ca nu am putut sa le fac asa cum mi-am dorit ...

Motorul mi-ar da cantitatea de adrenalina necesara ... sau vre-un EVO

Comment

• te-ar linistii...
                  dupa ce ti-ar rupe clavicula cum a patit un preten

Comment

• la un Focus RS te-ai gandit ? sau vrei ceva si mai monstruos ?
                    My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• toti au un prieten care isi rupe capu pe motor ... daca e sa fie sa-ti rupi capul ti-l rupi si in baie

@C&S -tot ce are "R" "S" "T" m-ar satisface :d

Comment

• aici ai dreptate
                        probabil apropierea de persoana respectiva nu ma face cel mai obiectiv om

Comment

• Trabant S?
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• O lancia delta 1.4 T-Jet 16V de 150 ponei ...nu te-ar interesa ? sau tu esti genu de 1.8 Di T-Jet 16V de 197 ponei ?
                            sigpic

Comment

• Trabantul daca ar avea asa ceva sub capota m-ar interesa cel mai mult

Cand aud lancia nu ma gandesc decat la Lancia Delta HF

La motor am renuntat de la un simplu motiv : Nu poti avea un motor mai puternic fiind incepator ... si decat sa plec de la paraitoare si sa ajung la un motor adevarat am zis PAS
                              Attached Files

Comment

• tu crezi ca incepatorii pe motor chiar respecta legea?
                                ca sa nu mai vb de politisti?
                                crezi ca pe soferii sau soferitele de hummer h2 ii verifica dc au categoria c la permis?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google