Am o galerie de veyron ce zici te bagi?
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
cosmin, asta e admisia de care am vb noi?
Comment
-
-
nu pacalesc nimic, cosmine...am intrebat daca imi montezi si mie admisia cu tot ce trebuie. e mai usor sa montez la tine care ai mai facut deja treaba asta decat sa ma apuc singur si poate sa nu-mi iasa, sau sa pun ceva gresit. la stuturile alea de aluminiu de ce nu le faci filet? n-ar fi mai simplu?
Comment
-
nu de tine ziceam ca pacalesti ...ai citit in diagonala posturile ...
De montat o montam ,nu e graba dar sa nu ma pui sa fac de 2 ori treaba ca nu-ti place ... o sa-ti spun toate urmarile montajului sa nu avem discutii apoi ..
Bucsele nu au primit filet pentru ca peretele plenumului unde este senzorul de vacum are 3mm grosime iar peretele unde este senzorul de temperatura are 2 mm grosime ...ce filet poti face ? ...asa sudura este sfanta
Comment
-
azi dupa 4 ore de munca am reusit zic eu sa finisez admisia si evacuarea + o portare
Comment
-
Ai luat si din supapa?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment