B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
azi am urcat axa de 263 si refacut culbutorii ... altceva
Comment
-
ar trebui sa fie mai agresiva
pe cand un soft ?sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Frumoasa masina .. !! Bafta in continuare ..
Comment
-
am mers cu cosmin, inainte cu axa de 255 si azi dupa upgrade, se simte diferenta ... masina trage marfa rau de tot !
Comment
-
@dnf - e diferenta mare de la 3500 de ture in sus
@lau - va veni si softul ,mai am de modificat evacuarea si poate sa incerc o admisie mai scurta desi cu axa de 263° trage pana sus si nu mai da in nas
@dny - multumesc si tine minte ce ti-am zis ,alege un stil
@amza- axa din dreapta mai exact ...ps. s-a confiscat "suriul"
@iulian -cred ca ai glumit cu acea afirmatie... nu?
@xplood- multumesc, dar nu cred ca e frumoasa , arata in stilul race si se comporta bine zic eu pentru clasa eiLast edited by cos_min_i; 13 May 2012, 00:53.
Comment
-
uite aici alejandro , diferenta de la masina mea si de la o masina care are pistoane de compresie 13.3:1 si axe,admisie portata,clapeta mai mare.Primul e rs 172 ,al 2lea e 182
Plus o diferenta de temperatura intre un filtru pus sub capota,cum e la mine si un traseu fara filtru tras de undeva cu aer curat si probabil o zi ceva mai calda,ca un log a fost facut in 5 iulie si unul in 31 )
Diferenta dintre masini e undeva pana in 15kW cu tot cu modificari.Attached FilesLast edited by Cristi_Xp; 13 May 2012, 11:50.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment