da unde te grabea-i asa de tare mai Cosmine???....
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
asa ,asa.a inceput o noua moda.cine a dat tonu?????ai grija de masina si sa ne vedem sanatosi.da tot iti dau rotile mele sa te chinui olea.ai vazut ca e mai bine dimineatza ??[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
-
Golane -am pus scutul inainte sa plec la drum ca sunt pacatoase drumurile in craiova
Cosmin- cam pe la 5500 si a mai urcat pana la 5800-5900
uitasem sa mentionez 95 lukoil, 3persoane in masina si bagaje ...
eu unul tot nu sunt multumit, vreau sa traga si jos pana in 3000 si sa traga cand sunt 30° afara
Trebuie sa-mi iau pukuri sa-mi fac ambreiajul, s-a cam dusLast edited by cos_min_i; 12 June 2012, 13:04.
Comment
-
A mea abea ia 200 cu masina goala, si carera...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Arata bine kilometraju ala acolo ).... Cred ca se misca genial albinutza ta... Cand te prind cu ea pe afara o sa vreau si eu o tura... Cat despre turele joase, nu stiu cum anume ai mai putea sa tragi de ea sa-ti urce repede.
Admisie ai, clapeta marita ai, poate poate sa mai tragi de par la parametrii motorului... Ceva pe la soft, desi cu axa ta nu-s foarte sigur ca mai poti scoate ceva... Oricum daca gasesti "tratamentul" potrivit, vreau si eu reteta.
De tras la 30 grade vara, e mai greu. Orice masina nu se simte bine la temp astea tampite. Iti trebuie un circuit de racire beton si cred ca in plus ar trebui sa apara un radiator de racire pt ulei. Poate poate mai scazi temperatura de functionare asa, insa e de munca.
Bafta!
Comment
-
Originally posted by FloNZN View PostA mea abea ia 200 cu masina goala, si carera...
Ca o comparatie, eu cu rotile de iarna abia duc a4a la 6400 rpm iar cu 195/50/15 urca a4a la 7000.
Cosmin: Daca o sa ii faci soft pe dyno cred ca mai coboara punctul de unde incepe sa plece masina cu 500-600rpm.Last edited by al!n; 12 June 2012, 21:39.
Comment
-
apreciez la cosmin ca nu a facut poza cand a ajuns vitezometru la capat si a accelerat si pentru a ajunge si turatia la viteza reala. facand un calcul simplu avea aproximativ 213km/h daca avea gradatie in bord (ma refer la cauciucuri stoc).
vorbesc de km pe bord nu reali. sunt curios cat de tare urla masina avand in vedere ca a mea stoc la 160 face ca toti dracii, a ta cu admisia aia glagioasa, evacuare ... si la 180+ .
Comment
Comment