de mine ai uitat lasa poate-mi faci pret bun la admisie.
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Si inca nu ai nici soft final facut... mai e si aia alta galagie de bani..
Gandeste-te bine, daca o sa o faci stock la motor o sa ajungi ca mine, iar o sa vrei fuga. Eventual vinde tot si ia-ti alt motor.
De la ce s-a putut bloca supapa?
Comment
-
imi pare bine ca ai reusit sa rezolvi problema! iti urez mult spor in continuare si sa iei o decizie care crezi tu de cuviinta ca este mai buna pentru tine !
Comment
-
In afara de asta, ca si pe a mea au coxat-o destui si n-are nimic.
edit: daca o coxeaza cine nu trebuie, nu-i bine.Last edited by aleXpeed; 18 July 2012, 00:41.
Comment
-
MASINA NU SE DA IN TESTE!!!!...imi pare enorm de rau
tragi linie, te gandeti si actionezi...tine-te de telul tau..satisfactia reusitei o sa te faca sa uiti de neplacerile actuale..
mult spor!!!sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii
Comment
-
Noaptea a fost sfesnic bun ...
Pachet Axa 263+ Serpi 4-2-1 (inveliti) + admisie metalica,corp clapeta 65 mm , senzorii - 2600 ron ... nu se da nimic separat, pretul fix
Pachet fise Magnecor+ Bujii NGK Iridium - 500 ron, nu dau separat (nici 500 km nu au)
Comment
-
-
sper ca acu ai inteles ca toata treaba era de la supapa....si nu mai fii nervos ...garnirtura chiuloasa 90 ron,antigel 70 ron,rectificat chiuloasa max 150-200 ron...te fac banii astia ?nu cred....tre sa stii sa si pierziAsistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
Comment