Sa nu il fi uitat tu p-acolo de cand tot ai surubarit pe la ea.
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Mie greu sa cred ca a ajuns din intamplare acolo acel surub ... multa bafta si hai cu ea pe strazi !
Comment
-
Uite poza Cosmin:
Daca ai lafel e urma de supapa.Surubul nu avea cum sa iti atinga in piston odata ce tu l-ai scos pe sus.Daca atingea inseamna ca iti cadea in capul pistonului si nu il mai gaseai dacat in momentu in care ai dat chiulasa jos.Attached FilesLast edited by al!n; 29 July 2012, 13:56.
Comment
-
Nu s-a strambat supapa...
Pe celelalte pistoane nici o urma ...
Comment
-
-
Mda aia e de la surub.Eu zic totusi daca tot ai dat chiulasa jos sa pui supapa noua.Sa nu te trezesti ca pentru 20ron nu o sa iti inchida bine si o sa trebuiasca sa demontezi iar.
Comment
-
Miu are dreptate ....surubul ala e clantanit de supapa calumea ,nu se poate sa nu fi facut stricaciuni pe acolo ....de fiecare data cand supapa era actionata el intra ca un burghiu inte supapa si scaun ...si la clantanit pana i-a distrus filetul ....ti minte pe autostrada cand mergea in 3.5 pistoane ..cum se auzea ,atuncea cred ca a blocat supapa pentru prima oara .sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Aparent nu e o defectiune sau un neajuns al modificarilor. E clar in opinia mea ca Cgk-ul e pe drumul bun al evolutiei.
O lectie e invatata: trebuie umblat in/la motor doar de persoane autodidacte, profesioniste, exagerat de circumspecte, si cu un simt al finetii si raspundere ridicat. Altfel, e ca si cum la 2 ani de la operatie gasesti un ac in tine.
Repet, e bine ca problema e ieftină, dar chiar si asa, eu sunt dispus sa pun niste bani într-un cont in vederea cercetarilor viitoare. A 3-a oara Cosmine, te rog decide-te si afiseaza contul.
Cat despre acea lista de inscriere, cred ca e mai bine sa se renunţe la ea; cine pune banii, se poate
semna apoi in vreo lista sau un hall of fame al albinutei.
Hai sa-i dam bice!Întotdeauna purtați centura de siguranță și supuneți-vă legilor drumului!
Comment
Comment