If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Daca gasesti un piston din aceasi clasa il poti schimba duar pe ala montezi aceasi segmenti si masori si fusta pistonului nou daca e la fel cu ala vechi la uzura...Daca ai un ceas comparator ar fi recomandat sa vezi cum stai si cu blocu pentru linistea ta,daca ai totul dat jos.De curiozitate tu asa ai verificat daca inchid supapele cum e in poza aia cu benzina in chiuloasa???Arcurile erau montate?
abia dupa ce am curatat calamina sa vad scrisul de pe pistoane am observat urme foarte fine ale supapelor de evacuare
Am umplut camera de ardere cu benzina si :
pe admisie supapele piston 1 ,2,3 se umezeau
pe evacuare supapele 2,3,4
deci imi dai dreptate cosmine cu ce am vorbit acum cateva zile ?)
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Ultima data cand aveam 255 nu am curatat pistoanele de calamina sa vad daca au urme pistoanele, dar fara sa curat nu s-a vazut nimic ...
Faza e urmaroarea ... cand am monta
t axa de 255 prima a fost decalata distributia si am facut un drum bucuresti pitesti ...
urmele trebuia sa fie mai vizibile ...
Nu stiu ce sa fac ... sa schimb pistonul, sa nu-l schimb.... adancitura este de 0,5 mm
pai asa se incearca etanseitatea.....daca dupa cateva ore e la fel, inseamna ca este etans...
Mestere daca vrei sa faci o treaba dai arcurile la supape jos,ti supapa cu degetu impinsa si torni benzina(nu alceva) prin chiuloasa si atunci vezi cat de bine inchide...sar putea sa te speri sa pise peste tot,dar ala e adevaru,cand rectifica taicamiu scaune asa verifica,nu cu arcurile puse ca atunci inchid mai bine)
Daca zici totusi ca are duar 0,5 urma aia nu stiu ce sa zic,exista totusi un risc sa aibe o fisura ceva,si la 6.000 ture sa iti faca vro surpriza vorbeste cu sebastian poate te ajuta el.
eu am vazut urmele fara sa curat de calamina ,deci daca erau le vedeai.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
back ...
Multumesc Fof pentru gazduire si ajutor , Razvan pentru montajul chiulasei ..masina se misca la fel cum se misca la Mioveni...
-am izolat in copex si 3 straturi de banda toate firele din zona blocului
-cu ajutorul lui FoF am antifonat interiorul portbagajului si am schimbat tapiteria ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment