se foloseste chit de fibra
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
O sa o scot... o sa vopsesc prima data sa vad cum iese ,dak nu o sa-mi placa o sa o scot si o sa pun cu chit de fibra cum a zis KYS ; Dar pe vremea de afara cine se apuca sa dea bara jos !
Am reusit sa spal azi masina ... si la 3 ore a dat o bura de ploaie
Comment
-
ia uite..ca am si eu una asa..si tot pe acelasi drum..Seamana?? )Attached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Dreamster , unde ai vazut toba ? am cauta si eu si nu era...doar aia stock
Cosmine , cu tine am vb la vitantis despre una alta la masini ?
vezi poate te conving baieti sa ajunga la mine distantierele..ca arata frumos rau asa cu rotile iesite....imi trebuie si mie un set
Comment
-
Seamana.Albinutza parca e mai "asezata".Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
uite asa am avut si eu filtru sport , dar imi consuma destul de mult , fara sa ma ajute.Attached Files
Comment
-
@ ce rau ai fost KYS ..ma faci sa recunosc din nou ..ca la capota clean m-am luat dupa tine... oricum eu sunt fanul masinii tale
Originally posted by CataFOF View PostDreamster , unde ai vazut toba ? am cauta si eu si nu era...doar aia stock
Cosmine , cu tine am vb la vitantis despre una alta la masini ?
vezi poate te conving baieti sa ajunga la mine distantierele..ca arata frumos rau asa cu rotile iesite....imi trebuie si mie un set
Dak vrei distantiere sau flanse cunosc un baiat foarte de treaba la preturi minime... vino diseara sa vorbim sau la una din intalniri !
Sa stii ca la filtru nu am observat consum;
Am o rugaminte: care ma ajuta si pe mine cu niste ulei de filtru sport sa nu cumpar tot setul (fac cinste) ?
Da am vorbit sambata de una alta :d
Comment
-
Frumoasa masina, ma intereseaza si pe mine niste flanse dinalea? cum pot sa fac si eu rost? ma ajuti?
Comment
Comment