Originally posted by Thejock3r
View Post
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
super frumoasa,simpla exact pe gustul meu,spor la tunarit si modificat,aseara mi-a facut placere sa te cunosc si am observat ca se poate discuta cu tine,ca esti bagaret,nu ca anumiti loganari noi care cica sau simtit marginalizati,mie mi-a placut masina ta si de tine mi-a placut ca om(caracter)
frumoasa masina si sincer poate reusesc sa ai fac si eu la a mea o poza de la spate in timpul mersului sa vada si ochiul meu cat de iesite sunt roatele,ca ma bate un gand de distantiere pe spate,dar dupa o eventuala poza
in rest stima si respect si bine a venit printre noisigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Originally posted by B 74 NYT View Postsuper frumoasa,simpla exact pe gustul meu,spor la tunarit si modificat,aseara mi-a facut placere sa te cunosc si am observat ca se poate discuta cu tine,ca esti bagaret,nu ca anumiti loganari noi care cica sau simtit marginalizati,mie mi-a placut masina ta si de tine mi-a placut ca om(caracter)
frumoasa masina si sincer poate reusesc sa ai fac si eu la a mea o poza de la spate in timpul mersului sa vada si ochiul meu cat de iesite sunt roatele,ca ma bate un gand de distantiere pe spate,dar dupa o eventuala poza
in rest stima si respect si bine a venit printre noi
Originally posted by B 41 F L P View Postfoarte tare masina ta, imi place, exact genul meu simplu si de bun gust .Jantele exact modelul ala le-am gasit si eu si imi plac de mor ai grija de ea fiindca o sa aibe si ea de tine. Succes.
era sa o lovesc azi pe E60 la 180 km/h din cauza unui B*u care nu stie sa foloseasca semnalizarea si oglinzile la schimbarea benzilor... mare noroc am avut ca nu venea nimeni pe contrasens ...
Comment
-
Originally posted by B 41 F L P View PostAi grija fratelo nu te juca cu prostii pt ca o sa pierzi in fata lor sa ne Fereasca Dumnezeu pe toti,apropo sa dus mai mult de 180???sunt foarte curios ca a mea si dupa resoftare nici sa o omori na mai vrut
Se duce pentru ca e mult mai joasa => centru de greutate mai jos => nu mai intra asa mult aer sub ea si trage mai usor
Am o intrebare : Ce se intampla daca se repozitioneaza bucsele ? Si cine ma poate ajuta sa le repozitionez ?
Comment
-
Cateva poze cum era in vara ...cand urca pe munte
Comment
-
Originally posted by vgroza View Postimi place masinutza ta cum e facuta, cu bun gust !
azi am dat un polish la masina ca trebuia sa curat urmele de la adezivul care l-am folosit la eleron ... nici nu mai sta apa pe ea ...
@FOF ..multumesc ... sper sa se mai lase ca e prea rigida la denivelari ...a inceput sa imi trosneasca bordul ... are cineva idee cum se strange?
Comment
Comment