Si 0 unde e?)
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Gata sepiisorii ... prima impresie ...cuplu marit de jos ...a doua impresie trage constant de la 3000 pana sus la 6300
Nu am mai avut rabdare sa-i lustruiasca , sa-i patineze si sa-i polizeze pe jos ... voi construi o tablita care sa-i imbrace si pe interior sa fie izolata cu azbest sau inlocuitorul azbestului
Voi incerca sa gasesc un multitermometru care sa-l pozitionez 1 langa serpi , 2 in compartimentul motor si 1 in admisia de aerLast edited by cos_min_i; 11 August 2010, 09:23.
Comment
-
Aseara am pilotat albinuta...si trage bine rau...m-am jucat cu masinile prin trafic putin
Bravos ursulesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Acum trage uniform de jos pana sus, cel putin sus dupa 5800 rpm. nu mai tragea inainte. Cred ca ai facut treaba foarte buna cu admisia aia, atata timp cat si la cald iti trage mai bine decat inainte fara serpi inseamna ca este foarte bine.
Comment
-
Cosmin...inca te astept la linia de start. Trebuie sa te grabesti in iarna desfac motorul si umblu prin el, deci sanse ai acum cat e stoc.
p.s. sper ca stii de gluma.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment