Frumos, sa ai grija pe curbe sa nu abuzezi! Pune-ti si tu suruburi d-alea la fuzete.
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Foarte frumos lucrat. Vad ca esti pasionat de treburile astea. Poate facem intr-o zi un workshop pentru delsol. Am in cap niste modificari de genul asta si mi-ar prinde o mana de ajutor.
Pentru greutate redusa poti apela la duraluminiu sau scandium.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Originally posted by xxxgeoxxx View Postintrebare tehnica: de ce ai facut prinderile asa in lateral la bara stabilizatoare?
Poate pune Cosmin niste poze cu bara pe masina si apoi poze cu bara mea Wiechers, cu reglaj
Comment
-
@Cristi_Xp - ma mir ca nu mi-ai mai zis de servo
@iamagi - a zis bine GVG , invidios
@Doc - oricand , stii ca imi place sa-mi bag nasul ... trebuie sa vorbim si sa-mi raspunzi la PM
@dsign - sunt poze http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=2240
@B-53-SDP - multumesc ;
Fiecare are un vis , al meu pot sa zic ca este mai mult de jumate implinit si sper sa-l duc la bun sfarsit si pentru asta ma ROG sa-mi pot pastra masina pana reusesc sa o achit ,dar pana atunci
Comment
-
saptamana trecuta si ieri am umblat putin la suspensie si chiar se simte diferenta ..este mai soft ! Multumesc Dsign pntru gazduire !
Urmeaza sa mai inovez ceva ...idei sunt dar trebuie sa gasesc portitele !
@ecstasy2001 - multumesc pentru aprecieri !
Comment
Comment