e aceeasi porcarie , doar ca se intampla in rezervor , si nu in rampa ...
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nu o sa mai iau rampa si nici injectoarele ... se potrivesc deja cele care le am ... intrebarile mele acum sunt : se merita investitia ? capota se mai inchide ? bara stabilizatoare mai trece peste motor ?Attached Files- vand-motor-renault-megan-74ff18249368dacf6-0-0-0-0-0.jpg (97.4 KB, 393 views)
- vand-motor-renault-megan-d393682493589de1e-0-0-0-0-0.jpg (106.1 KB, 381 views)
- 3772.jpg (109.2 KB, 263 views)
- SP_A0560.jpg (102.8 KB, 261 views)
- SP_A0562.jpg (99.2 KB, 246 views)
- SP_A0558.jpg (120.0 KB, 233 views)
- SP_A0564.jpg (113.4 KB, 230 views)
Last edited by cos_min_i; 9 April 2011, 08:54.
Comment
-
Da tu ai citit macar mai sus?Cosmin a zis ca vrea admisia, nu motorul cu totu.
Sa ne ti la curent cu admisia nenea cgk.
Comment
-
Gandeste-te ca in locul unde ar veni filtrul original de aer de la Megane-ul ala, Loganul are acolo bateria, m-am uitat eu la a mea cum ar veni o admisie de-aia la mine, poate sa gauresti nitel capota in spate la baterie unde ar veni filtrul sport, sa-i faci aerisire sa nu traga aer cald, in rest cred ca vine cum trebuie.
Bara aia de torsiune in poza e pusa mai jos, ori cutia de la filtrul original de aer de la Logan este mai inalta de fel. Sunt convins ca n-o sa atinga nimic, iar daca e, flex nene si facute modificarile de rigoare, putine si utile, fibra... nu te ingrijora!
Comment
-
Salut Cosmine.
Pun si eu cateva poze cu albinutza ta . Sper ca nu te superiFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
-
cand vei fi mai treaz ALINE
1,2 - asa arata restul componentelor pentru admisie
3- admisia polisata
4- rampa de injectie de la logan ..nu prea sunt la fel ..imi e ca nu se pupa daca nu iau si restul componentelorLast edited by cos_min_i; 10 April 2011, 12:11.
Comment
-
Cosmin sper din tot sufletul ca maine sa fie gata jantele, daca nu sigur marti:-P stiu ca ti-am promis de o saptamana ca sunt gata dar nu e vina mea... M-ai omorat saptamana asta cu telefoanele dar te inteleg ca si eu am fost la fel cand mi-le-am facut pe ale mele
Si se stie!!!! ca pe spate o sa le faci 9J deabea astept sa vad cum dau pe LoganPasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie....sigpic
Comment
-
Ba, se potriveste, da-0 dreacu ca-i faci tu 2 gaauri in plus si o nimeresti
Comment
-
gata ... diametru de 55
Au venit si 2 jante 8j care vor fi urcate maine pe spate
Comment
Comment