If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
am eu o vaga idee ca imediat ce ai primito teai dus sa o probezi ( doar asa de forma sa vezi cum ar veni )? cum e are loc ?
arata bine dupa ce oi polishao la interior cred ca v-a fi simtitor fata de admisia aia contorsionata de logan
bafta la montaj
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
am eu o vaga idee ca imediat ce ai primito teai dus sa o probezi ( doar asa de forma sa vezi cum ar veni )? cum e are loc ?
arata bine dupa ce oi polishao la interior cred ca v-a fi simtitor fata de admisia aia contorsionata de logan
bafta la montaj
Inca nu a ajuns la el, "doarme" la mine in seara asta si maine pleaca spre Cosmin. Spor la montaj!
chiar ca urat ... au fost montate pe spate in seara asta ...maine le fac poze si vor urma 2 de 9j ..
in week end avem treaba..
am uitat 15 kg tabla 8j + firestone 195/50/15
Seara a fost foarte stresanta pentru tine nu? sincer imi era ca o sa incepi sa arunci cu lucruri pe acolo prin vulcanizare, pare rau ca a decurs asa operatiunea dar ti-am zis ca se incalta foarte greu astfel de jante....
a ajuns admisia ..multumesc mult lui CORI din Focsani ... la prima vedere si dupa 2-3 masuratori este putin mai "scunda" decat cea originala cu tot cu carcasa filtrului ...banutul de la clapeta pare sa aibe aceeasi dimensiune cu cel original ,dar este loc pana la 60 pentru largire...in week end voi incerca sa o pun pe masina ...
jantele au o singura poza ...URATA... ajung tarziu si nu am cu ce sa fac poze, in plus nu sunt pregatite pentru poze !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment