cosmin, ce compresie recomanzi maxim la 1.4 ce merge pe gaz? ma pregatesc sa las chiuloasa la facut si numerele de pe forumuri se cam bat cap in cap....
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
eu din cate stiu compresia la 1.4 si 1.6 trebuie sa fie in jur de 13 bari ..daca compresia scade sub 7 bari avem o problema ,iar daca compresia sare cu mult de 13 bari atunci vorbim de detonatii ... normal ar trebui sa fie aceeasi valoare pe pei 4 cilinfri (cu mici abateri)
La diesel avem compresie peste 20 bari
A nu se confunda compresia unui cilindru cu raportul de compresie
Comment
-
In week-end in timp ce eu impleteam serpii lui FOF, Cristi DVL muncea cu drag si spor la jantele Albinutzei ... splash-urile de pe cauciuc sunt din vina mea ,nu am lasat vopseaua sa se usuce suficient dar o voi curata
Acum pot spune ca sunt multumit de toata lucrarea si nu regret ca mi-am facut jante dublate ...
Multumesc lui Dsign (stie el de ce)...Multumesc lui FOF ca mi-a gazduit masina si multe altele...Multumesc lui Cristi DVL pentru toata lucrarea,drumuri......
-Culoarea a fost ceva spontan si imi place cum a iesit si pentru a adauga efect voi pune o dunga subtire pe bandouri de culoare rosie , stickere rosii si vad ce mai pot face dar fara sa trec pragul spre "sorcova" sau mai stiu eu ce!
-Diverse componente din compartimentul motor vor capata culoarea rosie
In week end voi monta noua toba pentru a schimba sunetul Albinutzei si voi incerca sa termin si jantele pe fata
9cm la pragul din fata si va urma spateleAttached Files- IMG_2366.jpg (85.1 KB, 477 views)
- IMG_2368.jpg (86.7 KB, 477 views)
- IMG_2370.jpg (83.6 KB, 468 views)
- IMG_2374.jpg (85.6 KB, 473 views)
- IMG_2379.jpg (75.4 KB, 471 views)
- IMG_2380.jpg (79.2 KB, 296 views)
- IMG_2382.jpg (56.7 KB, 269 views)
- IMG_2383.jpg (103.7 KB, 282 views)
- IMG_2385.jpg (102.4 KB, 300 views)
- IMG_2392.jpg (38.3 KB, 287 views)
- IMG_2393.jpg (58.9 KB, 245 views)
- IMG_2394.jpg (138.4 KB, 308 views)
- IMG_2396.jpg (100.6 KB, 328 views)
- IMG_2398.jpg (69.3 KB, 332 views)
- IMG_2397.jpg (74.2 KB, 321 views)
- IMG_2389.jpg (109.2 KB, 328 views)
- IMG_2387.jpg (99.0 KB, 277 views)
Last edited by cos_min_i; 6 June 2011, 20:46.
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View PostMultumesc lui Cristi DVL pentru toata lucrarea,drumuri......
In weekend o sa fac tot posibilul sa le terminam si pe alea de pe fata sa fie tot tacamu:-P si deabea atunci sa-mi multumesti
p.s. sa vi cu feonu de la sotie sa uscam vopseauaPasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie....sigpic
Comment
-
ba va ia mama subarului acuma
si 2 poze din week , scuze pt intarziere.
Comment
-
Idee in completarea jantelor maestre!
Arata bine jantele!Attached Files
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View Postiar daca compresia sare cu mult de 13 bari atunci vorbim de detonatii ... normal ar trebui sa fie aceeasi valoare pe pei 4 cilinfri (cu mici abateri)
A nu se confunda compresia unui cilindru cu raportul de compresie
detonatiile incep la raport volumetric mare ... adica de la 13:1
Un motor sanatos are 13-13.5 bar compresia pe cilindru ,si nu are voie diferente mai mari de 0.5bar pe piston .Last edited by Cristi_Xp; 7 June 2011, 00:19.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
scoatei bandourile lu`Fof punele la tine sa vezi da nu da prea bine
buza aia rosie e draguta dar e greu de asortat ceva la ia poate un stiker cat juma de masina
ori cum e "fitza " jantelesigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
raport volumetric volum cilindru PMI supra/impartit volum cilindru PMI
cel mai mare volum supra cel mai mic volum
compresia este presiunea masurata in cilindru
planearea chiuloasei le creste pe amandoua. daca inainte aveam raport 10:1 acesta va fi 10.5:1 de ex si compresia va creste de la 10 la 11 de ex
p.s. inte raport volumetric si compresie exista o legatura dar nu prea se pot calcula una in functie de cealalta
Comment
Comment