Crezi ca va rezista vopseaua aia pe buza?
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@joker -
hai ca incepeti din nou ...
Explicatia data de mine a fost dupa o scurta documentare , confuzie nu cred ca am facut dar poate am fost zgarcit cu valoarea compresiei in bari alocata unui cilindru la un motor in parametri ...
@DVL - face si restul de treaba
@SDP - se stie ca va fi subaru style , nu imi permit sa dezamagesc cu evacuarea
@20mhy - multumesc pentru aprecieri
@leo - nici chiar atat rosu ..o simpla dunga rosie e suficient ,ce vreau sa pun in evidenta e contrastul rosu/negru unde va fi rosu va fi si negru altfel nu merge
@AlexSpeed - multumesc pentru idee ... ma gandeam grila sa fie neagra (lamele unite) si tot o dunga subtire in partea de jos pe fundal negru
@YTM - multumesc,multumesc
@Fane - de ce nu ar reista ? sunt 4 straturi ...singura modalitate este sa o julesc la borduriLast edited by cos_min_i; 7 June 2011, 10:00.
Comment
-
-
@ToranagaSama - multumesc!
@katalin_89 - ar mai trebui sa-i fac ceva sa arate mai agresiv
@soboBN - a disparut de mult V-ul de pe masina... o sa incerc si invat daca gresesc
@Mishu - nu am zis ca nu voi arunca niste stikere de control sa vedem cum dau!
@GEORGE TGN - multumesc mult ,ceva de genul va fi numai ca dunga rosie va fi doar pe muchia de la V
@iamagi - finala BORLA dupa ce vad in ce stare este se vinde cu tot cu silencer la un pret minim
@ FlorianYFL - nici chiar asa :P...idei sunt mereu si mereu e loc de mai bine
@Champion - 80 ron /bucata manopera
@razvanamza - sa fie acelasi efect trebuie stretch ,altfel acea buza este imbracata de cauciuc
Comment
Comment