B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @fuguletz- ambele ar fi ce amai buna solutie
    @44dvl - multumesc inca odata ... o sa ma auzi de fiecare data cand trec pe strada
    @Thejock3r - se face nenea o taiere de spira si amortizoare mai scurte putin pe spate doar..pe fata STOP..si asa raschetez toate speedbump-urile
    @alessandro - nu am cu ce sa-l fac si nici unde fara sa-mi iau reclamatie
    Attached Files

Comment

• Super tare am mers cu ea in seara asta si imi place super mult mai ales sunetul evacuarii care suna demential.

De tras trage super bine mai bine decat inainte. Pentru mine oricum orice benzina trage mai bine decat al meu utilaj DCI.

Felicitari pentru realizare.
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Arata super Cosmin.
        I-ar sta bn cu niste ATS-uri pe fata
        AG 16 Y M A

Comment

• Arata suuper , dar cred ca merita si bara spate o revopsire...Bafta...
          AG 64 P U F

Comment

• cosmin, daca vrei umblat in chiuloasa poti sa-mi lasi un pm astazi o duc si eu pe a mea, dar doar la marire rap. compresie si scaune supape speciale de gaz. dar se aude ca nenea ala stie mult mai mult de atat...

Comment

• @amza - am oameni ,dar ca idee cat ia si care este locatia ?
              @CristiPuff - multumesc ... merita,merita ,poate fac timp week endul asta ,nu promit , altele sunt prioritatile
              @al!n - le vinzi nepoate ?
              @SDP - aseara lui DVL i-a venit o idee cum sa fac un filmulet cu evacuarea ,sa vedem cand il punem in practica
              Last edited by cos_min_i; 16 June 2011, 09:29.

Comment

• Eu zic cat mai repede.

Comment

• E criminala evacuarea cum se aude

Ziceti tu ieri sa scot catalizatorul si mi-a zis canto ca trage mai bine sus, asa e ?
                  sigpic

Comment

• service quick se chiama.

Comment

• Astazi Cosmin a trecut pe la mine si cam astea sunt rezultatele sper sa va placa, a fost fun seara asta

Si mai tarziu o sa pun eu cateva poze si o ultima filmare care a iesit dementiala dar trebuie putin prelucrata

Enjoy!
                      Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie....sigpic

Comment

• Ultimul filmulet e tare rau si se aude cel mai bine sunetul.

Foarte tare.

Comment

• am auzit si eu cum zumzaie " albinutza " dragut dragut
                          sigpic
                          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Si ultimul filmulet pe ziua de azi http://www.youtube.com/watch?v=7bK_ktLBY9Q stiu ca melodia este arhi ultra cunoscuta si a devenit putin chicioasa, dar "da bine" cu clipul sper sa va placa micul filmulet

Si cateva poze inainte de filmare
                            Attached Files
                            Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie....sigpic

Comment

• foarte frumos se aude albinuta....felicitari Cosmin sa ai grija de ea

Comment

• salut,ai bec care lumineaza instalatia aer/AC ? adica cum l-ai pus, sau ce este? scuze nu sunt asa in tema.....sunt mai nou pe aici

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google