B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mersi mult pentru aseara!

si.. felicitari pentru pasiunea cu care te ocupi de albina

Comment

• @Eu4yas - dar ce e masina mea, taxiu ? vorveste cu AlexSpeed daca vrei Taxi Driver , dar sa conduci tu ca el

@playmo - nu ai pentru ce , sa-mi spui doar daca iti mai face ?

ma ocup de albina .. o sa-mi ziceti apicultor mai tarziu

Comment

• Nene eu vreau cu tine ... Deci am decis gata .... Plimbareeeeeeeeee !!!
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Apicultorule, pe camp sunt mai multe sanse de polenizare. Ce cauti in oras?

_
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Felicitari pentru campionat!! Bara stabilizatoare ma gandesc si eu sa imi pun de mult timp dar imi sta in cale admisia trebuie sa ii modific traseul oricum e ceva necesar care aduce un plus sigurantei.
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• e adevarat ca in cazul unui impact lateral frontal bara aia face mai mult rau decat daca n o aveai?
              sigpic

Comment

• Imbunatateste stabilitatea nu siguranta. De asemenea bara este aproape inutila daca nu exista si opus ei sub masina pentru formarea unui patrulater rigid.
                Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• Cosmin,cum ai facut sa vopsesti bara spate integral?Ce trebuie sa dau pe ea sa prinda vopseaua si pe plasticul negru?Trebuie ceva plast primer,cum trebuie facut?Vopsesc masina in cuptor si atunci vreau sa fac si bara si bandourile si manerele.
                  Merci.
                  Cumpar volan de Duster

Comment

• Originally posted by xxxgeoxxx View Post
                    e adevarat ca in cazul unui impact lateral frontal bara aia face mai mult rau decat daca n o aveai?
                    Da, iti muta tot botul intr-o parte, asta este partea nasoala in caz de "neprevazutu' ".
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• mie mi l a mutat tot intr o parte si fara bara, deci daca e s-o iei asa, mai bine cu ea, ca poti sa eviti macar neprevazutu cu mai multa stabilitate
                      sigpic

Comment

• @dsign - de aceea te-ai mutat?
                        @Alex_MIU - pune bara , nu o sa regreti ..creste mult
                        @soboBN - cu primer sau spritzplast (sau cum ii zice)

De mutat botul tot ti-l muta daca ti-o da lateral .. tot dauna iese ..Modelul meu de logan are bara stabilizatoare si jos intre bascule

@xxxgeoxxx- ai fost tare ..ai intrebat si ai si raspuns

Comment

• sincer, nu mi as fi dorit sa aflu cum se stramba fara bara, da se mai intampla ) gasesc undeva cum sa fac si eu bara asta? ceva profesional.
                          sigpic

Comment

• super oferta http://www.***********.ro/lt/items/v...zare_fata.html
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• cum se prinde bara asta de rigidizare ? cu suruburi de oale ? nu exista posibilitatea sa apara rugina ?

Comment

• mersi cristi, da tocmai asta vreau sa evit sa cumpar una gata facuta...vreau sa fac una sa ies mai ieftin, daca se poate ca la mine, problema cu impactu nu conteaza, ca la urmatoru , doamne fereste, oricum n-o mai repara nimeni )
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google