Originally posted by cos_min_i
View Post
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by cos_min_i View Postnu sunt facute momentan , mai am nevoie de 3 bucati de tabla ...le voi face in aceasta iarna , pana atunci voi umbla cu gume de iarna ,sau nu voi umbla deloc
Jantele vor fi facute din 2 seturi de jante stock ( 2 interioare si 1 inel central)
Aceasta va fi culoare sau culoarea amsinii perlata ..inca sunt in dubii ..oricum acesta va fi ultimul pas
sau nu la asta te gandeai ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
@lau911 -cele din poza sunt ale lui DVL
@B-53-SDP - nu cred ca nici atat nu au cum sa cantareasca ... cele din poze erau echipate cu toyo si erau 8,5j , iar la mine cele pe fata vor fi 8j si echiparea voi vedea ce voi alege ( greutatea va fi mai mica de 16 kg ) ,dar va fi un + la aderenta pe plecare,in curbe si nu cred ca vor avea de suferit rulmentii
@Cristi_Xp - nu ..vroiam sa fie 2 culori ,dar m-am schimbat si va ramane jante neagra sau alba si lacuita cu lac perla ..cand vor fi gata ma voi decide si la culoarea finala
@sgm - da ,acolo vor fi facute
Comment
-
Daca o sa pui cauciucuri mai inguste decat janta, cum sunt cele din pozele postate de tine, o sa ai o mare surpriza. Cauciucul o sa se toceasca neuniform, iar suprafata reala de contact cu asfaltul va fi foarte mica.
In afara de look nu o sa fie nici un beneficiu, ba din contra. Iti spun din experienta.
Comment
-
Intre 205 si 195 pe 50 este diferenta de 1% ..voi vedea..inca nu am 3 jante de tabla .. toate modificarile vor fi dupa ce se termina iarna... pana atunci de cand va da primul fulg de zapada , albinutza va sta cu prelata pusa
Acolo putin nu cred ca va conta Deluxe
Comment
Comment