B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Crezi ca va rezista vopseaua aia pe buza?
    sigpic

Comment

• @joker -
      hai ca incepeti din nou ...
      Explicatia data de mine a fost dupa o scurta documentare , confuzie nu cred ca am facut dar poate am fost zgarcit cu valoarea compresiei in bari alocata unui cilindru la un motor in parametri ...

@DVL - face si restul de treaba
      @SDP - se stie ca va fi subaru style , nu imi permit sa dezamagesc cu evacuarea
      @20mhy - multumesc pentru aprecieri
      @leo - nici chiar atat rosu ..o simpla dunga rosie e suficient ,ce vreau sa pun in evidenta e contrastul rosu/negru unde va fi rosu va fi si negru altfel nu merge
      @AlexSpeed - multumesc pentru idee ... ma gandeam grila sa fie neagra (lamele unite) si tot o dunga subtire in partea de jos pe fundal negru
      @YTM - multumesc,multumesc
      @Fane - de ce nu ar reista ? sunt 4 straturi ...singura modalitate este sa o julesc la borduri
      Last edited by cos_min_i; 7 June 2011, 10:00.

Comment

• Era chiar culmea tocmai tu sa dezamagesti cu evacuarea.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Arata dementiale jantele. Bafta si la alte modificari.
          Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• intr-adevar frumoase jante. sa vezi acuma cum o sa aiba toata lumea buza colorata la jantele de tabla.

Comment

• bine le zici razvane ), dar nu o sa arate ca ale lui in veci )
              Nu-i bai...

Comment

• Daca schimbi finala, ce faci cu cea veche?
                sigpic

Comment

• cat te au costat jantele si de unde le ai luat? daca nu ma insel sunt din tabla dar arata f bn

Comment

• Arata foarte bine jantele
                    http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• Cosmin am incercat eu ceva ce ziceai mai in urma cu cateva posturi ca vrei sa faci la masina.... Sper ca e bine.......
                      Attached Files
                      sigpicAjuta-ma si trimite sms la 1815(tarif normal) cu textul "CLK"

Comment

• arata bine jantele in formatu asta... cu toate ca ar fi dat super cu stickere...da-mi plac si asa
                        bravos !

Comment

• Daca tot vrei V-ul de la bara, rosu, eu zic sa faci cumva sa vopsesti cromu ala cu care vine masina, nu direct pe bara, si atunci iti faci o idee, cum ar arata...
                          Cumpar volan de Duster

Comment

• Nu pot sa spun decat ca arata b e s t i a l in configuratia asta!!!

Bafta!
                            sigpic

Comment

• @ToranagaSama - multumesc!
                              @katalin_89 - ar mai trebui sa-i fac ceva sa arate mai agresiv
                              @soboBN - a disparut de mult V-ul de pe masina... o sa incerc si invat daca gresesc
                              @Mishu - nu am zis ca nu voi arunca niste stikere de control sa vedem cum dau!
                              @GEORGE TGN - multumesc mult ,ceva de genul va fi numai ca dunga rosie va fi doar pe muchia de la V
                              @iamagi - finala BORLA dupa ce vad in ce stare este se vinde cu tot cu silencer la un pret minim
                              @ FlorianYFL - nici chiar asa :P...idei sunt mereu si mereu e loc de mai bine
                              @Champion - 80 ron /bucata manopera
                              @razvanamza - sa fie acelasi efect trebuie stretch ,altfel acea buza este imbracata de cauciuc

Comment

• punem 165/65 r 15 si se rezolva

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google