da , se vede "nimic" , excelent bogdane
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
eu unu cred ca ar arata foarte bine cu jantele astea pe alb sau negruAttached Files
Comment
-
@aleXpeed - iti iei doua dupa ceafa daca te ridici la mine cu pretentii de spaga de nu te vezi
@Mishu - bravo , promt ca intotdeauna ... deci arata demential in alb ,verde , portocaliu si auriu ,dar va ramane alb !
@Spooky- multumesc mult pentru aprecieri ; La Slatina trebuie sa ajung ca nu am mai fost demult pe acasa... promit ca te anunt !
@bogdan.i - despre acest model vorbesc care am vazut cum arata in realitate si imi place ... Cu permisiunea lui razvan pun 2-3 poze ; este modelul nou de la Wolfrace ultralight
@radu87 - prea scumpe Sparco si nici nu sunt asa usoare
Comment
-
Ai idee cat cantareste un Ultra lite r15 ? Am vazut pe un site care le lauda ca cele r18 au aprox 9kg. Prosprint are 8kg in cap (cam mult mi se pare mie).
App de ce zicea Spooky, vezi nu te sechestreze pe la Slatina si sa te puna sa faci admisii marite si sa montezi arcuri sport toata ziua.Last edited by bogdan.i; 6 July 2011, 18:30.
Comment
-
Comment
-
Ba, te hotarasti si tu o data ce vrei sa faci cu cazanu´? Am ametit cat te sucesti
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View Post6 kg este un model usor razvan ...sunt jante care pe 15 ajung la 9 kg/bucata la 7 j ...
sub ele se mai gasesc 2 modele cat de cat accesibile : ATS DTC (nu se mai fabrica) si OZ ultralejera ( care sunt fenomenal de scumpe)Attached Files
Comment
-
-
erau 7J 2.54 x 7 = 177 mm. am masurat cu ruleta 178 mm iar pe janta scria 7J ET 28.
nu sunt de pe GTI pt ca erau 4x100. pe gti vin cu 5 prezoane.
ala din dezmembrari tot insista ca sunt super jante raritati si eu am crezut ca e un samsar parlit si nu i a dat 180 euro pe ele cu tot cu niste 195.50.15 bune. looser
cele mai bune roti de logan mi se par 205.50.16 pe jante de 8J strechuite un picLast edited by alessandro; 8 July 2011, 18:34.
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View Postce sa fac ma si eu ..pana nu vad Ionescu Cosmin in talon nu mai fac nimic ... apoi pun flexul si cheile pe ea
Comment
Comment