cam devreme segmentare nea cosmine...parerea mea.
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
grija la suruburile alea de la rampa de culbutori sa nu darami filetul cand le strangi inapoi , maxim maxim strangele la mana cat poti.Iarasi ai grija la alea 2 diferite, ca sunt cu 1,5mm mai lungi,sa nu iei axa la strung
Daca vreti ca galeria aia de evacuare sa faca treaba buna ca la sebastian ar trebui portata chiulasaPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
Asa.
Slefuit admisia si evacuarea, rectificat scaune si supape+semeringuri supape noi.
Comment
-
-
Belea .Aline sa iti deschizi atelier de "aranjat" chiulase.Sunt curios daca e vreo diferenta sesizabila ca ai lustruit traseele.
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View PostCristi - sambata la Alex speed am masurat cele doua suruburi diferite de care zici tu si erau egale cu celelalte .... oricum le-am pus in aceeasi ordine cum le-am dat jos ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Miu:Eu doar le dau la un baiat la facut..atata tot
Din cate stiu eu au fost 2 suruburi diferite la rampa pana pe la jumatea lui 2005.Apoi le-au facut pe toate lafel.
Comment
-
-multumesc fratele Matheo pentru ajutor , se pupa perfect , mai trebuie sudura;
-multumesc Evali pentru garnitura ;
-multumesc CristiXp pentru comanda adaptorului OBDII pentru aplicatia Torque" "
Comment
-
ce frumos ca ai facut stuturile alea si le sudezi ,ceva profi nu poxipolsigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
Comment