B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mah, cam multe promisiuni faci

Comment

• Originally posted by lau911 View Post
      Masina se aude "infernal " de frumos , raspunde brutal la acceleratie ......iar relantiu e criminal ,motorul da sa se opreasca (mie mi-a murit motorul de 4 ori )) ) daca nu o ti in sprituri ....si vrei sa mergi normal cu ea ,cum sant eu obijnuit ,motorul se opreste ....daca invarti volanul la relantiu ...motorul isi schimba sunetul zici ca trage in greu ....axa ii ia toata PUTEREA jos ....in schimb sus, e alta mancare de peste .....A 2-a ia scart de nu se mai opreste e agresiva ,te face sa iti stea zambetu pe buze si privirea dupa garda ....Chiar mi-a placut ,tine-o tot asa .
      Mersi ca m-ai dat o tura

PS : motorul isi schimba sunetul in functie de treapta si turatie .....da este o schimbare majora de nu o mai recunosti
      Si eu care credeam ca MPP-ul meu nu mai lucreaza cum trebe'
      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• la mine mpp-ul este de vina

Am schimbat ambreiajul,placa de presiune si rulmentul ... in primii km am observat ca s-a usurat pedala, rontaitul la relanti la caldura nu a disparut si ambreiajul nu tine foarte bine in primii km (nu am degresat placa si ambreiajul)

vechiul ambreiaj mai mergea dar era albastrit impreuna cu placa
        Attached Files

Comment

• wtf...gauri excentrice ca la 16v ? sa nu arunci placa de presiune....te rog

Comment

• o am in masina ... zi ma, ca tu ai schimbat ambreiajul ... a durat ceva km pana sa se pasuiasca ...

La MCD am fost martor cand l-a schimbat si tot asa cand a luat masina zicea ca nu e nici o schimbare ,apoi si-a revenit

Comment

• eu l am ridat vreo 2 zile. prima data cand i am dat cox nu scartaia cu a 2 a patina.
              acum am gume noi bune si scartaie lejer din 3000 3500 cu a 2 a.

trebuie patinat un pic asa de bun simt. 1500 rpm cu a 5 a si frana de mana trasa. in reprize scurte de cate 5 secunde
              de preferabil dimineata cand e rece . eu asa am facut

Comment

• asa am facut si eu, si merge ambreiajul exedy excelent

Comment

• cu alte cuvinte e ca atunci cand pui discuri si placute noi

Comment

• ambreiajul si-a dat drumul ... trebuie coborat mai jos ...
                    ...maine setam masina ...

Comment

• ce te lauzi! nu mai ai migrene?

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
                        ambreiajul si-a dat drumul ... trebuie coborat mai jos ...
                        ...maine setam masina ...
                        Acum intra in a 2-a cum ar trebui?? Trebuie sa ma mai obisnuiesc cu ea probabil..
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• am nevralgie, sper sa-mi revin sa pot sta cu fratii in piscina ...
                          Intra cum trebuie 2 ... gata, masina nu se mai da ca nu e test drive car

Comment

• Vorba ta, doar persoanelor care trebuie.
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
                              am nevralgie, sper sa-mi revin sa pot sta cu fratii in piscina ...
                              Intra cum trebuie 2 ... gata, masina nu se mai da ca nu e test drive car
                              cea mai pervertita masinuta in ultimul timp, nu a scapat-o nici un maniac! peste tot au intins-o... pe la constitutiei, pe kiss, pe ici pe colo! peste ce esti!

Comment

• [QUOTE=cos_min_i;1306295
                                Intra cum trebuie 2 ... gata, masina nu se mai da ca nu e test drive car[/QUOTE]

ce idee inteleapta ) o masina se strica atunci cand e condusa de mai multe persoane iar primul este ambreajul cel care cedeaza ..fiecare om il utilizeaza altfel
                                sigpic
                                Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google