Cosmine chiar ca vrei bataie! Acest thread nu se va inchide si nici albinuta nu va disparea. Toate au o rezolvare, mai ales ca in trei luni se pot intampla multe. Te rog sa gandesti pozitiv si sa crezi cu tarie ca problemele se vor rezolva si o apara soarele si pe strada ta.
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cu toate ca risc sa nu ma aleg cu nimic inca mai modific cate ceva la masina profitand de vremea buna care a fost
-am izolat usile si urmeaza portbagajul si interiorul din spate cu pasla ;
-am schimbat distributia si cureaua de la accesorii . vechea curea nu o mai ducea mult si mecanicul mi-a zis ca ii cam dau in gura !
Comment
-
Izolatia ca izolatia, boon, dar cu distributia cum e, pana la urma ai invatat cum se schimba?
Comment
-
este izolatie pentru exterior care are un strat de folie de aluminiu pe o parte.100% trebuie sa fie la bricostore
Comment
-
@Eu4yas - te ajut maestre ..cum sa nu ..numai sa revin in bucuresti si sa revina si vremea buna!
@Ady-bac - multumesc..adevarul cu boxa este ca am uitat sa o tai ..si apoi am facut un cerc cu cuterul ... nu are nimic oricum se va mari diametrul boxelor .
@dada - ce fel de siguranta ? de 20 sa nu se arda ?
@fane1990 - o am cadou de la SINX adusa de FOF ..dar am vazut in bricostore ,mr bricolaj..
@Dragman - un mecanic foarte bun si moca din Slatina ... a lucrat foarte bine , explicativ si repede ... in 40 de minute a schimbat tot .
@aleXpeed - am invatat mai multe decat stiam dar mai vreau sa vad pana sa spun ca stiu!
@Silviu_MM ,florin_dnf - cum am spus si mai sus am vazut in brico ..izolatie de exteruior cum zice si Silviu .
In aceeasi zi am mai facut 3 modificari de care am uitat :
- am curatat tubulatura de filtrul de aer si i-am dat putin luciu ;
- am curatat protectia de la galeria de evacuare;
- am mutat butonul de deschidere a portbagajului in consola ..sa nu se mai deschida aproape de fiecare data cand ma urc in masina .
Comment
Comment