Un adevarat pasionat isi vinde si acoperisul de pe casa pentru performanta masinii)). Mai in gluma mai in serios, eu unul de exemplu nu folosesc mai deloc A/C-ul, nu cred ca este o problema pentru Cosmin, mai aveti un Logan rosu.
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Daca e pra turbata masina ii va pune la loc AC.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
@Doc - ce le mai scoti si tu ma
@Eu4yas - Da..CLAR ... mai intai sa-l vand ...punem banii deoparte si cand voi vedea numele meu in talon voi baga toti banii in ea !
@aleXpeed - multumesc pentru sustinere ..ai un plus ...1 singura data am folosit aerul in aceasta vara si doar sa verific daca mai merge !
Azi avand putin timp liber pana se faceau amortizoarele am colantata toate manerele de la usi si cheia ...
Comment
-
@katalin_89,cosmin_BR - multumesc pentru aprecieri.
@Eu4yas - nu erau amortizoarele mele... o sa le fac si pe ale mele si ar trebui sa le faci si tu sa nu mai scuture si sa nu le strici
@Loganu - fata era facuta..mai e spatele .. ai luat bacu?
@Tudor- cu bricheta am pus tot autocolantul din 2 bucati si unde se baga inelul am dat gaura s-a lipit singur..dar o sa se toceasca !
Comment
-
Astia de la Racing Nick mi-au spus (atunci cand le dadusem mail) ca in aia 315 euro primesc decat axa care intra frumusel in motor fara nicio modificare. Sa primesti tot ce e in poza? Miram-as, arcurile alea de la supape or' fi mai tari.
Comment
-
E absolut teroare si senzatie ... Mooooorrrrr .... Sa ai grija de ele!9! 9! 9!sigpic
Comment
Comment