Si tu mai "bula" i le-ai dat fara un prezon)).
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
as fi vrut eu OZ ..mult mai usoare decat ale mele
Multumesc Dacia Shop pentru placute de origine ATE si multumesc Fuguletz ca ai tras de mine sa mi le schimb ..
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostAstia de la Racing Nick mi-au spus (atunci cand le dadusem mail) ca in aia 315 euro primesc decat axa care intra frumusel in motor fara nicio modificare. Sa primesti tot ce e in poza? Miram-as, arcurile alea de la supape or' fi mai tari.
Te mai costa 150 euro softul , cureaua de distributie si cam atat :pPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Deja o dam in diverse pe aici, Fofuleeeeeee ATE pe discurile de van ... or fi ele stock sau etc ... dar la 220lei cat am dat pe ele sigur nu sunt ca alea de fabrica... si ca tin mult mai bine la viteze mari ... cat poti sa alergi cu o masina ? benzinarul cu tupeu in bucuresti maxim 150-160km/h ca dai de o curba sau prinzi un semafor ... iar cu diesel-ul maxim 110-120 cu aceleasi conditii!!sigpic
Comment
-
Comment
Comment