B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari pentru cursa albinuta ... acum am vazut filmuletul

aleXpeed nu da idei, acum ii vezi ca incep sa sara
    sigpic

Comment

• chiar astept cu mare interes sa vad ce face cosmin din masina.

axa ii mai pui ? daca da va iesi cu siguranta cel mai rapid logan pe bucuresti si chiar din zona asta .

viespe nu alta

Comment

• Vezi ca axa aia nu-i mare smecherie in conditiile in care Cosmin utilizeaza masina in proportie de 95% pt deplasari in regim de trafic. Va consuma mult combustibil la turatii joase si medii, fara a oferi senzatii... Cosmin se gandeste la altceva momentan.
        _
        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Lasa axa, ca investesti prea mult, pt prea putin.

Comment

• @fuguletz - sunt pe vine ...
            @AGENTUL NYT - despre senzatia la volanul Seatului de 200 de caluti tot nu am cuvinte ... m-am trezit tot in timpul cursei ... e

@aleXpeed - nu mai zice de 2 ori ... ca tai din masina
            @marx - axa nu mai pun ... e ceva la mijloc cu axa pt 1.6

Aici incepe invidia si toate cele ..mai bine nu mai ma dadeam sau nu mai postam ..acum o sa ne sicanam intruna ..

Modificarile merg mai departe ... cateva butoane la interior ce vor cupla si decupla anumite lucruri si un nou sistem de admisie
            Attached Files

Comment

• Cosmine...da-o dreq de axa!pune-i compresor!
              sigpic

Comment

• pai dragman daca ii pune axa nu poate sa ii puna si compresor dupa ?

mister mecanic .... bafta si sper sa ii depasesti pe toti ...... trebuie sa le arati "who's their daddy?" mai ales ca ai reparat cate ceva la fiecare dintre masinile "tiganite"
                Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• Albinutza vrea sa fie " Bee the best you can Bee"

Comment

• Originally posted by pirvu_alex View Post
                    pai dragman daca ii pune axa nu poate sa ii puna si compresor dupa ?

mister mecanic .... bafta si sper sa ii depasesti pe toti ...... trebuie sa le arati "who's their daddy?" mai ales ca ai reparat cate ceva la fiecare dintre masinile "tiganite"
                    nu prea ,ca se risca foarte mult sa apara fenomenul de overlaping , adica sa scape prea mare presiune pe anumite ture din cauza profilului agresiv al camei .Trebuie axe gandite pentru asa ceva .
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• felicitari domnule pt cursa
                      p.s. daca mai ai nevoie de ce mi-ai zis azi pe mess ca ai luat sa ma anunti ca facem o reducere 2 acolo
                      my ride - still under construction

Comment

• felicitari cosmine...si bafta la ce tiai propus ..sunt curios ce iese.
                        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• cata secretomanie... Ho ma, ca nu va bateti la campionatul de liniute. Nu mai fiti asa uraciosi...
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Albinuta merge super bine s-a vazut asta de multe ori si cred ca de acum incolo o sa mearga si mai bine.
                            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• nu mai explic nimic esti mai bun cosmine lauda-te cu asta si . da ce ai facut cu 16 v stock doar catalizator anulat si fara soft...o masina si pe urma una jumate.....pare rau pentru tine de aici tragi concluzia ca eu cu acelasi 16v si la nenumarate linii ori el ori eu depinde doar plecarea......
                              Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• Ma da ce aveti?!? Vi s-au urcat la cap liniutele?
                                Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                                Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                                www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google