B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu doc doar vorbe aruncate la intamplare....atata tot
    Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• Deurcat, li s-a urcat demult, numai ca sunt unii care nu stiu sa accepte o infrangere. O cursa e pierduta indiferent ca ai uitat sa te uiti la semafor sau ca ai plecat de pe loc mai patinat.

Voi acum ati vrut sa faceti o comparatie intre masini. Trageti 10-15 linii si atunci veti vedea care troaca e mai buna.
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• gazu pentru 15 linii are o suma care imi depastete bugetu actual...mai bine il las pe invingator sa vorbeasca!!! si hai sa nu ii mai umplem thredu omului cu discutii neimportante

Comment

• Eu sunt curios cum stau fata de cosmin dupa ce pun serpii de Citroen. Practic, in momentul asta, masinile noastre is cam identice, cu un usor avantaj la el datorita greutatii. Masina mea ii plina de bitumina si alte materiale fonoabsorbante.
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• da asta seara am luat "BATAIE" esti multumit MCD ? A 3-a oara nu a mai vrut sa se dea ca stia de ce a batut... si Fug nu e de aceeasi parere ..el zice ca te-a batut .
            P.S. eu stiu ca e si softat...DOC ai FUG softat la tine?
            Eu nu m-am laudat ca te-am batut , tu ai sarit ca eu nu am scris de prima cursa ...

Nu conteaza ... eu nu m-am plans cand mi-am luato de atatea ori si nu am fost invidios... o sa vina serpi si mai stam atunci de vorba...

E timp Dany , macar stiu ca tu nu te oftici
            Last edited by cos_min_i; 29 July 2010, 00:15.

Comment

• Ce este FUG? Megane-ul?
              Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
              Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
              www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• La Loganul FUG se referea Cosmin. Mai aveti timp sa va dati, iar in caz de "la limita" pot imprumuta una bucata sofer usurat din fabricatie).
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• dadura draci`n voi ma ?
                  pe criza asta stati s`o ardeti la linii , sa topiti benzolu`.

Comment

• Nu erai invidios....... ma faci sa rad......daca era sa ai ceva in cap nu dadeai aer jos...pentru ce l-ai dat jos.nu mai ai nevoie de el.......inseamna ca unu din noi minte ma.......daca fug a zis ca ma batut inseamna ca cineva minte...

Comment

• Cred ca ei merg pe gaze naturale...
                      Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                      Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                      www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

• si eu cand am zis ca isi dau razboi unu altuia...

vorba ta fofule pe criza asta ei se apuca de linii.

@ MCD fug nu a zis ca te bate. pana adineauri am stat cu el. a zis ca e care pe care. depinde de plecare. si a luat o si el de la tine dar te a si facut

Comment

• problema e ca incep sa se bata in serpi si alte minuni. noi astia stock am ramas pe margine...intrebarea mea pentru expertii in serpi ramane: pot fi facuti serpi care sa dea cuplu mare la turele joase?

Comment

• il intrebam cand il mai prindem ...

Doc nu ai raspuns la intrebare ... B60FUG e softat ..un 16v

Aerul nu l-am dat doar sa te bat pe tine sau FOF ..au fost si altele la mijloc ..probleme personale

Comment

• apropo de "aere", unde gasesc si eu niste prinderi de corp clapeta? adica surubul acela si piesa care apasa pe baza corpului clapeta? filtrul asta ce-l am parca nu sta asa fix pe corp si nu vreau sa am probleme. e o idee buna si pentru cei cu tulumba stock....cosmin, crezi ca ai pe undeva?

Comment

• @razvanamza - da se poate ; exista in targ o flansa care tine corpul clapeta ..e 40-50 de ron parca ..parerea mea..da porcaria aia jos
                                @marx - eu inainte sa vin la kiss am vb cu Fug si mi-a zis k el l-a batut pe MCD si de la FOF a luat bataie ca era masina incalzita si nu mai tragea..

Nu mai conteaza... eu nu mai comentez nimic ca e plin de invidiosi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google