nu doc doar vorbe aruncate la intamplare....atata tot
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Deurcat, li s-a urcat demult, numai ca sunt unii care nu stiu sa accepte o infrangere. O cursa e pierduta indiferent ca ai uitat sa te uiti la semafor sau ca ai plecat de pe loc mai patinat.
Voi acum ati vrut sa faceti o comparatie intre masini. Trageti 10-15 linii si atunci veti vedea care troaca e mai buna.
Comment
-
gazu pentru 15 linii are o suma care imi depastete bugetu actual...mai bine il las pe invingator sa vorbeasca!!! si hai sa nu ii mai umplem thredu omului cu discutii neimportanteNu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
Eu sunt curios cum stau fata de cosmin dupa ce pun serpii de Citroen. Practic, in momentul asta, masinile noastre is cam identice, cu un usor avantaj la el datorita greutatii. Masina mea ii plina de bitumina si alte materiale fonoabsorbante.
Comment
-
da asta seara am luat "BATAIE" esti multumit MCD ? A 3-a oara nu a mai vrut sa se dea ca stia de ce a batut... si Fug nu e de aceeasi parere ..el zice ca te-a batut .
P.S. eu stiu ca e si softat...DOC ai FUG softat la tine?
Eu nu m-am laudat ca te-am batut , tu ai sarit ca eu nu am scris de prima cursa ...
Nu conteaza ... eu nu m-am plans cand mi-am luato de atatea ori si nu am fost invidios... o sa vina serpi si mai stam atunci de vorba...
E timp Dany , macar stiu ca tu nu te ofticiLast edited by cos_min_i; 29 July 2010, 00:15.
Comment
-
Ce este FUG? Megane-ul?Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
La Loganul FUG se referea Cosmin. Mai aveti timp sa va dati, iar in caz de "la limita" pot imprumuta una bucata sofer usurat din fabricatie).
Comment
-
Nu erai invidios....... ma faci sa rad......daca era sa ai ceva in cap nu dadeai aer jos...pentru ce l-ai dat jos.nu mai ai nevoie de el.......inseamna ca unu din noi minte ma.......daca fug a zis ca ma batut inseamna ca cineva minte...Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
Cred ca ei merg pe gaze naturale...Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
@razvanamza - da se poate ; exista in targ o flansa care tine corpul clapeta ..e 40-50 de ron parca ..parerea mea..da porcaria aia jos
@marx - eu inainte sa vin la kiss am vb cu Fug si mi-a zis k el l-a batut pe MCD si de la FOF a luat bataie ca era masina incalzita si nu mai tragea..
Nu mai conteaza... eu nu mai comentez nimic ca e plin de invidiosi
Comment
Comment