raspunde-mi si la a doua intrebare pls si scuze de poluare topic
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mah, cineva ia prea in serios competitia asta... Si daca chiar se doreste a fi serioasa competitia, eu cand as observa ca cineva e mai bun ca mine, m-as apuca de treaba. As face in asa fel incat sa am fierul cel mai bun...
Dar na, eu sunt eu si altii sunt altii. Oricum, prietenia pentru unii se sfarseste in momentul in care ii bati la linie. Hai, fiti seriosi. Nu de alta, dar ma ofticati, ca va dati fara mine.
Comment
-
Originally posted by razvanamza View Postraspunde-mi si la a doua intrebare pls si scuze de poluare topic
Scz de off
Comment
-
Automat 4-2-1 vin mai lungi decat 4-1,asta daca sunt facuti cum trebuie.asa poti face 4-2-1 cat galeria stock da nush ce efect ar avea.
In fine...vedem cum o sa se simta masina lu cgk...si inca a unuia de e vecin cu voi de are unu patru si e programat maine dim la 8 pt sSSSSerpi
Comment
-
FOF, mie deja mi se pare ca ma ataci personal. nu am nimic personal cu tine, nu inteleg ce ai de impartit cu filtrul meu. daca ziceam Green sau K%N salivau toti. hai sa nu mai poluam degeaba topicul omului. eu am intrebat acolo cu totul altceva. sau poate vrei sa-mi arati o prindere "calumea" de la KN sa vada si ochiu' meu...
Comment
-
daca vrei iti arata o prindere custom , nu e mare inginerie , si daca gandeai umpic la fata locului puteai si tu singur sa o faci.
nu te atac , dar ma mir ca inca esti luat de aburul filcor si ca nu ti`ai dat seama nici acuma ca e o mare TEAPA....
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View Postda asta seara am luat "BATAIE" esti multumit MCD ? A 3-a oara nu a mai vrut sa se dea ca stia de ce a batut... si Fug nu e de aceeasi parere ..el zice ca te-a batut .
P.S. eu stiu ca e si softat...DOC ai FUG softat la tine?
Eu nu m-am laudat ca te-am batut , tu ai sarit ca eu nu am scris de prima cursa ...
Nu conteaza ... eu nu m-am plans cand mi-am luato de atatea ori si nu am fost invidios... o sa vina serpi si mai stam atunci de vorba...
E timp Dany , macar stiu ca tu nu te oftici
Comment
Comment