singura conditie ... sa schimbi in max 5000 rpm )
B-96-CGK "Albinutza"[CastigatorCampionat-Cea Mai Tiganita Masina Editia 2010/2012
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
DEGEABA
nu trage suficient incat sa-l bat de fiecare data pe MCD ..singura data cand l-am batut in seara asta a fost din mers trapta 2 la 60 km/h ...doar atunci ma distantez in rest plecam amandoi 1,2,3 pana la sfarsit de 3 egali ...la sfarsitul lui 3 axa isi face treaba si ia o aripa de masina si asa se termina pe 402 m ...sunt dezamagit ..asta este ,mai am de facut modificari majore : 3 la numar ..sper sa le fac cat de curand ..
o sa mai bibilesc putin traseul ,pentru ca mai am o bucata de 1 m si ceva din teava normala pe 40 pe care vreau sa o inlocuiesc cu inox de 50 si sa mai modific admisia..
In plus am si diferente de compresie pe pistoane ...
Comment
-
ba nu fii dezamagit ma nu ai dece... nu iti umple memoria cu astea ca nu e de bine...si cand esti dezamagit si suparat nu o sa iti iasa nimic... crede-ma pe cuvant crede in tine..Last edited by MCD; 12 August 2010, 02:01.Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
Axa aia isi spune cuvantul pe ture, din pacate. Unde a ta moare a lui incepe sa traga.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
custom) panaramo... stii cand ne mai dai la primavara...sa ne dam de la egal la egal...glumesc tati....sper ca m-am facut inteles...nu le pune la suflet ca nu ai dece...las ca maine iesim cu aia..Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
Trebuia si un sofer usor daca tot ai usurat-o aseara. Asta e, lasa ca iti faci si tu corp marit, tiganesti chiulasa si apoi sa ii tragi un soft cum trebuie..
Am inteles ca v-ati dat de 3 ori, deci esti multumit de admisie, nu?
Comment
-
azi serpii au capatat culoare si a fost conceputa o noua admisie ,iar in curand va fi conceputa o admisie care sa suga aer din toata partea de sus a grilei si sa o trimita in filtru (ramane de vazut)
Comment
-
Pozele nu sunt chiar atat de relevante, in realitate, serpisorii arata mult mai bine asa...'' bronzați''..., cat despre admisia aceea hand-made..., cred ca e doar provizorie...
In alta ordine de idei Cosmine..., sunt absolut incantat de ''noile'' amortizoare...
Multumesc mult pentru tot!LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic
Comment
Comment