e cumva alb andy ....daca da lam vazut pe la 9 prin oras sau 8.30 AM
DAC-ul De Constanta
Collapse
X
-
Desi ti-am urat toate cele bune imediat cum ai primit-o .... live sa zicem .... iti urez si aici drumuri bune si multi kilometrii fara incidente si piese schimbate.
Hehe sony....eu m-am plimbat dar lasa ca macar noi l-am privit din spate si i-am vazut toate formele .
Asteptam topic dedicat unde sa pui poza aia smechera cu el ....Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
Andy hai cu noul topic ca scriu acolo...de fapt...scriu si acolo si aici...felicitari si plimbari line si usoare.
Hai cu pozili.
Si baga un topic si aici ...tot pe noi ne gasesti si acolo.Last edited by valeriuciprian; 15 May 2010, 17:41.sigpic
Comment
-
Cred ca mai repede ma mut eu la tine (din nou) decat sa vii tu acasa.
Merci baieti!sigpic
Comment
-
Pana la poze cu frat'su va anunt ca loganul DAC se vinde! Pret 3950 negociabil!!!sigpic
Comment
-
Felicitari inca o data Andy, daca pretul este in lei grei il iau eu ) daca e in euro sper sa-ti gasesti repede un cumparator...
Intrebare: ce numar de inmatriculare ai la monstru' - tot DAC?! si ce culoare... cand ni-l prezinti... alea alea...
-SANATATEEE!!!
Comment
-
Originally posted by iamagi View PostNu esti om de cuvant mai Andy! Ai spus ca le pastrezi pe amandoua, ca faci o familie . Nu iti e mila de DAC?
In orice caz, muuulti km cu Dusterica, ai grija de ea, sa o stapanesti sanatos!sigpic
Comment
Comment