faina masina si grila cu ce ai imbinat barele de la grila
Va Salut Cu Tot Respectul Si O Sa Va Prezint Si Eu FLP
Collapse
X
-
fa rost de niste poze sa vedem si noi cum arata!
Comment
-
Originally posted by sli_waz View Postfaina masina si grila cu ce ai imbinat barele de la grila
Originally posted by radu2008 View PostFrumoasa masina ce ai schimbat la ea in acesti km?
Originally posted by B-64-MVP View Postcu prelungire din aia de golf 4 spui tu? e destul de lata o sa ti-o lase destul de fata nu??
Originally posted by 89.MIR View Postfa rost de niste poze sa vedem si noi cum arata!
Comment
-
Foarte misto grila! Intrebare (legata de firma de taxi): nu vad eu bine sau nu ai indicativ si autorizatie pe masina? Si mai am una, masina este colantata? Pragurile vad ca au alta culoare. "Succesuri".
Comment
-
am eu o impresie sau locuiesti prin baicului?...nu cumva spalatoria e cea unde are 143 sau 145 statie si unde tatal detine spalatoria si fiul face geamuri termopan?...daca e asa si eu stau tot in baicului si cred ca ne stim,nu sunt sigur,astept confirmarea ta daca e asa,o zi buna si spor la chischirei
sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Nu ma pricep la foto shop dar o sa iti faca cineva pana la urma...
Frumoase jantele..sunt ca ale mele..vezi ca le gasesti la bani putini pe 15 (8-10 mil) cu tot cu anvelope numai sa nu te grabesti ...in rest numai bine si nu uita ce ti-am spus : arcurile primele dar nu prea dure ca rupi ficatii la clienti ..Last edited by Seba; 16 October 2009, 10:43.
Comment
Comment