mie imi place mai mult negru, acu tu decizi, sunt gusturile tale.
Mmm
Collapse
X
-
1 - 1
Pana maine tre sa ma decid...
Originally posted by katalin_89 View PostEu le-am vopsit...poste o poza ca sa iti faci o idee:
Comment
-
Am reusit sa montez spoilerul. E chin mare pentru ca nu se potriveste perfect. Eu am retusat cu silicon alb sanitar. Am avut noroc ca si masina e alba si a iesit bine, dar ca sa iasa si mai bine trebuie facut intr-un service cu chit si vopsit odata cu bara originla, altfel apare urat, cracanat pe la colturi ...
Comment
-
a iesit super
chiar e greu..alb sau negru la bara
Edit:am facut o varianta cu alb...acum ramane la alegerea taAttached FilesLast edited by Mishu; 24 June 2010, 22:48.
Comment
-
Merci, mult! Si eu am incercat sa fac ceva, dar nu prea mi-a reusit.
Cred ca raman la varianta pe negru. Parca se pupa mai bine cu gratarul acela de la mijloc. E ca o continuare a gratarului si e oarecum gandit designul de proiectanti.
Alta problema e ca poate voi renunta la bara aplicata si atunci clar nu merg proiectoarele vopsite.
Comment
-
Ma opresc cu kit tuningul. Oricum, nu-l puneam nici pe ala, dar am avut o mica interventie la service - vopsitorie cu capota portbagaj si am zis sa-i mai fac totusi ceva daca tot sunt la capitolul asta.
Suportii de la numere vor disparea, dar am avut spoilerele vopsite si i-am pus provizoriu.
Comment
-
arata bine cu acel spoiler fata bafta in continuare
Comment
Comment