Tm 86 tam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Manere cromate date jos,eventual calandru sau cum il numesc cei de la dacia,cromu din fata infoliat sau vopsit negru, tamburii vopsiti in negru,eu unul nu as pune in evidenta un minus al masinii,adica lipsa discurilor spate,paravanturile si aparatorile jos.O suspensie sport,sau macar un set de arcuri si totul e OK.Sper sa nu te superi,dar daca prezinti masina la My ride trebuie sa accepti si criticile.Uita'te cate masini sunt la my ride arata bestial,fata de cum erau inainte.Vezi KYS,HZP si mai sunt dar nu'mi vin in minte.Spor la treaba in continuare!
    Cumpar volan de Duster

Comment

• arata super masina...ce nu mi place garda la sol...parca la ph2 e mai mare ca la ph1...p.s. frumoasa culoarea;)
      AdY_JmL_2015

Comment

• Ar arata super daca ar tine cont si de sugestiile altora care se mai pricep cat de cat, dar multi ce vad la altii fac si ei fara sa ia in considerare alte modificari ce ar trebui facute inainte.
        Dungile LoganCup ar trebui sa vina pe o masina ca cireasa de pe tort, nu sa le pui doar asa sa fie si ele acolo!
        sigpic

Comment

• mda si asat e adev...dar banii lui face ce vrea
          AdY_JmL_2015

Comment

• mie imi place asa cum este..., eu am imbinat utilu' cu placutu' un aspect sport - offroad ( o cam iau si pe teren accidentat si nu imi place cum pupa solu' cu burta )hai pa
            sigpic
            Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

• poze din micul concediu, traseu Baile Herculane - Vf. Domogled - Baia de Arama- Portile de Fier I - Muntele Mic

DSCF1061.jpg DSCF1391.jpg
              DSCF1392.jpg DSCF1394.jpg
              DSCF1593.jpg DSCF1606.jpg
              DSCF1130.jpg DSCF1128.jpg
              DSCF1210.jpg DSCF1470.jpg
              DSCF1537.jpg DSCF1601.jpg
              DSCF1546.jpg DSCF1613.jpg
              sigpic

Comment

• frumos Tam-ul sper sa-l vedem la intalniri
                sigpic #

Comment

• poze noi...

mici modificari aduse TAM-ului....

- leduri
                  - stikere
                  - stergatoare noi
                  - vopsit interior

ce parere aveti daca colantez negru mat ornametul cromat de la grila?

P1050363.JPG P1050364.JPG
                  P1050365.JPG P1050366.JPG
                  P1050367.JPG P1050368.JPG
                  P1050369.JPG P1050371.JPG
                  P1050372.JPG P1050374.JPG
                  P1050375.JPG P1050376.JPG
                  Last edited by reptila; 17 March 2011, 15:25.
                  sigpic

Comment

• ti'sa luat vopseaua de pe bratele de la stergatoare cand ai dat panaramele alea de plastic jos?
                    sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

• Scapa de manerele cromate. Nu dau bine cu dungile CUP
                      sigpic
                      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Originally posted by HOME-UCN View Post
                        ti'sa luat vopseaua de pe bratele de la stergatoare cand ai dat panaramele alea de plastic jos?

nu s-a dat vopseaua jos, erau lipite cu banda dublu adeziva si a ramas lipici....trebuie sa frec acuma pana il dau jos

Originally posted by Logan 4 ever View Post
                        Scapa de manerele cromate. Nu dau bine cu dungile CUP
                        urmeaza sa le dau jos...
                        Last edited by reptila; 17 March 2011, 17:01. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic

Comment

• Originally posted by reptila View Post
                          ce parere aveti daca colantez negru mat ornametul cromat de la grila?

eu zic sa il colantezi negru mat ca da mai bine.eu asa am facut.nu a fost greu.se vede mult mai bine.se vede si in poza mea cum arata....succes

Comment

• salut foarte frumoasa masina, am si eu paravantrui tocmai ce le-am pus, tu ai avut ceva probleme cu ele pana akum ma refer la ridicarea, coborarea geamului sau daca zgarie geamul ? niki eu nu le am electrice este tot ambiance !

Comment

• da domnule , zgarie geamul daca il folosesti des si nu ai pus bine profilele alea in forma de U la cheder, nu se vede in poze sau poate gasesti una in care se vede, dar eu le-am lipit cu banda dublu adeziva pe chederul exterior ( cu ceva modificari la paravanturi ) sta foarte bine ...
                              sigpic

Comment

• la mine asta este problema ca nu mi-au dat suficiente cleme dinacela cu care se prinde paravantul si akum am niste probleme cand inchid geamul imi atinge de paravant sper sa gasesc clemele acelea sau in cel mai rau caz sa fac unele din tabla , am vazut ca ai vopsit si in interior niste elemente de plastic , ce ai folosit ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google