Tm 86 tam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• este bine, la mine a trebuit sa le dau jos cu tot cu vopsea dp brate si bratele au inceput sa rigineasca
    sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

• dupa degresare am folosit ....vezi poza
      DSCF1020.jpg
      sigpic
      Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

• Originally posted by HOME-UCN View Post
        este bine, la mine a trebuit sa le dau jos cu tot cu vopsea dp brate si bratele au inceput sa rigineasca

le dai jos, dai cu smirghel, si vopsea vreo doua straturi ( + grund inainte daca vrei, dar nu cred ca este necesar )
        sigpic

Comment

• Originally posted by remusdaniel View Post
          la mine asta este problema ca nu mi-au dat suficiente cleme dinacela cu care se prinde paravantul si akum am niste probleme cand inchid geamul imi atinge de paravant sper sa gasesc clemele acelea sau in cel mai rau caz sa fac unele din tabla , am vazut ca ai vopsit si in interior niste elemente de plastic , ce ai folosit ?
          decat sa le faci cleme din tabla ...mai bine dale jos ca is urate ca naiba ....zici ca iti iei zboru cu ele ..mai bine ...faci alceva ....le dai jos ...cureti geamul frumos ....dai fata de usa jos ...gresezi bine sistemu de culisare a geamului ....si sa vezi atunci cum nu iti mai scartaie si nici nu o sa mai ai ai probleme cu zgarieturi .....

Reptila

..plasticele acelea ....tare tin sa cred ca nu o sa tina vopseaua pe ele ...daca nu ai dat cu grund ....mai bine le vopseai cu pistolu sau le colantai ....
          sigpic

Comment

• a trecut o vara ( le am asa de anu trecut doar ca nu am pus poze ) si arata ca in prima zi .

am dat prima data cu acel plasto fix - primer, apoi doua straturi de vopsea ... si sunt multumit chiar foarte cum au iesit
            Last edited by reptila; 17 March 2011, 20:37.
            sigpic

Comment

• si eu am vopsit s la mine multe elemente de interior dar nu am folosit nimik inainte de vopsire sa tina vopseaua pe plastice nu am gasit acel plastic primer sau plasto fix am cautat peste tot nu a auzit nimeni de el, chiar nush de unde sa il iau, la mine a inceput sa se exfolieze vopseaua in anumite locuri.... eu doar am degresat si am dat cu vopsea, chiar nu gasesc acel spray nush de unde sa il iau !

Comment

• eu nici nu m-am gandit sa le vopsesc fara sa dau cu ceva inainte...eu l-am luat de la un magazin de piese auto , ma mir ca nu gasesti

poate ma ajutati voi...

vreau sa vopsesc manerele exterioare si bandurile laterale in culoarea caroseriei...cum le dau cat mai usor jos, fara sa dezmembrez masina ?
                Last edited by reptila; 17 March 2011, 20:57. Reason: Automerged Doublepost
                sigpic

Comment

• Originally posted by reptila View Post
                  mici modificari aduse TAM-ului....

- leduri
                  - stikere
                  - stergatoare noi
                  - vopsit interior

ce parere aveti daca colantez negru mat ornametul cromat de la grila?

[ATTACH]273727[/ATTACH] [ATTACH]273728[/ATTACH]
                  [ATTACH]273729[/ATTACH] [ATTACH]273730[/ATTACH]
                  [ATTACH]273731[/ATTACH] [ATTACH]273732[/ATTACH]
                  [ATTACH]273733[/ATTACH] [ATTACH]273734[/ATTACH]
                  [ATTACH]273735[/ATTACH] [ATTACH]273736[/ATTACH]
                  [ATTACH]273737[/ATTACH] [ATTACH]273738[/ATTACH]
                  chiar imi place ph2-ul
                  sigpic #

Comment

• pentru manere trebuie data fata de usa jos.daca este alta solutie sa ma corectati.
                    pentru bandouri este un surubel pe partea interioara a usii.il desfaci apoi tragi de ele intr-o parte...nu mai stiu exact in ce directie.

Comment

• Originally posted by XSorynX View Post
                      pentru manere trebuie data fata de usa jos.daca este alta solutie sa ma corectati.
                      pentru bandouri este un surubel pe partea interioara a usii.il desfaci apoi tragi de ele intr-o parte...nu mai stiu exact in ce directie.
                      pei atunci las pana vine caldura si atunci cand o sa dau fetele de usi jos o sa vopsesc aceste elemente o sa si izolez fonic merci
                      sigpic

Comment

• am avut timp sa ma ocup de masina cu o curatenie generala asta incluzand si motorul , iar cand am ajuns la compartimentul pentru scurgere a apei si evident a frunzelor nelipsite Scurgere.jpg, am observat ca sub rezervorul de sprit , gaura este infundata. Dupa demontare Rezervorr.jpg, nori peste tot , Infundatt.jpg...am curatat locul, dar am gasit acest dop care impiedica scurgerea impuritatilor mai mari Dop.jpg Dop2.jpg Dop3.jpg

Intrebarea este daca am facut bine ca am indepartat acel dop ? mentionez ca in partea dreapta nu am avut.
                        sigpic

Comment

• Masina arata bine! Dar am niste obiectii... Eu zic sa dai jos aripile alea la stergatoare ( sunt de prost gust) sa dai jos cromul de la manere exterior si sa colantezi cromul de pe bara din fata negru mat daca tot ai pus dungile... Bafta!
                          MY CLA

Comment

• Originally posted by PrEsTiGe View Post
                            Masina arata bine! Dar am niste obiectii... Eu zic sa dai jos aripile alea la stergatoare ( sunt de prost gust) sa dai jos cromul de la manere exterior si sa colantezi cromul de pe bara din fata negru mat daca tot ai pus dungile... Bafta!

sunt date jos de muuuuult timp , doar ca nu am mai actualizat eu pozele, grila fata vreau sa o schimb cu una fara sigla ...
                            sigpic

Comment

• prestige, decat sa colantezi cromul mai bine il dai jos
                              reptilo, hai si tu pe la intalniri sa-ti vedem masinuta

Comment

• Originally posted by Razvy View Post
                                prestige, decat sa colantezi cromul mai bine il dai jos
                                reptilo, hai si tu pe la intalniri sa-ti vedem masinuta

hmmm fara ornamentul cromat ar arata cam asa61014396855710317367657-5785332-700_700.jpg daca nu ma insel, atunci mai bine raman la colant negru mat
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google