Tm 86 tam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• refresh, poze noi...

IMG044.jpg IMG045.jpgIMG046.jpg
    sigpic
    Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

• poate ma ajutati cu o parere....app fara portbagaj clean ca nu vreau sa ma complic..

1. 1.jpg

2. 2.jpg

3. 3.jpg

4. 4.jpg
      sigpic

Comment

• o parere: mai bine ai da jos dungile.
        sigpic

Comment

• Originally posted by ice-man View Post
          o parere: mai bine ai da jos dungile.
          Sunt de aceasi parere cu ice-man mai bine ai renunta la dungi si ai incerca sa o pastrezi cat mai "clean" parerea mea este ca o sa arate mult mai bine...
          CL 93 TAV

Comment

• imi plac dungile, deci nu le dau jos
            sigpic

Comment

• atunci daca tie iti plac lasa-le acolo, ai cerut ceva pareri , idei ca sa arate mai bine masina, la Logan nu merge sa pui dungi ''reising'', singurele care merg sunt cele de cupa , dar atunci ar trebui sa iti faci un exterior gen rally style, nu croame , leduri, etc...sper sa nu te superi dar asta e parerea mea.
              sigpic

Comment

• Nu ma supar , stai flexat. Am zis o parere la cele 4 poze de mai sus...
                sigpic

Comment

• arata bine spatele din poza 3, si in fata incearca sa pui proiectoarele originale, daca vrei proiectoare.
                  sigpic

Comment

• si eu zic tot poza 3.
                    La portbagaj clean nu te complici, crede-ma

Comment

• Sambata seara 21:30 cel mai urat cosmar din viata mea....am agatat un colt de bordura pierzand controlul, incercand sa o redresez din balans, am parasit carosabilul rupand un stalp de iluminat si m-am oprit in al doilea....singura salvare a fost centura , care din nou isi arata rolul important. Multumesc lui Dumnezeu ca in seara de inviere am scapat doar cu o vanataie produsa de centura de siguranta. Maine dimineata sunt programat pentru deschiderea dosarului de dauna pe casco la Groupama.

IMG_20130505_115107.jpg IMG_20130505_114942.jpg

IMG_20130505_115000.jpg IMG_20130505_115603.jpg

DSC_0046.jpg

o sa revin cu poze pe lumina zilei....
                      sigpic

Comment

• urat cosmarul, dar bine ca nu ai patit tu nimic, fiarele se indreapta.

Comment

• Bine ca nu ai patit tu ceva ca fiarele se inlocuiesc,asta e pe viitor sa fi mai atent.

Comment

• Bine ca ai scapat duar cu atat,probabil va fi dauna totala,la cat este evaluata?
                            sigpic

Comment

• Originally posted by GOLAN91 View Post
                              Bine ca ai scapat duar cu atat,probabil va fi dauna totala,la cat este evaluata?
                              eu sper sa nu fie dauna totala, pentru ca nu cred ca o sa imi convina cat o sa primesc pe ea...este din 2009 septembrie si are doar 20.000 km....maine aflu mai multe detalii sa vad si ce coeficient de uzura imi aplica...

am facut o tura cu ea, nu am becuri aprinse prin bord, iar probleme cu directia nu am sesizat , nu stiu la viteze mai mari , oricum trebuie verificata deoarece am facut explozie la o anvelpa de la impactul cu bordura, si sper ca sasiul sa nu fie afectat in spate
                              Last edited by reptila; 7 May 2013, 23:56. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpic

Comment

• bine ca esti tu bine ,fiarele se repara
                                http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google