Tm 86 tam
Collapse
X
-
-
atunci daca tie iti plac lasa-le acolo, ai cerut ceva pareri , idei ca sa arate mai bine masina, la Logan nu merge sa pui dungi ''reising'', singurele care merg sunt cele de cupa , dar atunci ar trebui sa iti faci un exterior gen rally style, nu croame , leduri, etc...sper sa nu te superi dar asta e parerea mea.sigpic
Comment
-
Sambata seara 21:30 cel mai urat cosmar din viata mea....am agatat un colt de bordura pierzand controlul, incercand sa o redresez din balans, am parasit carosabilul rupand un stalp de iluminat si m-am oprit in al doilea....singura salvare a fost centura , care din nou isi arata rolul important. Multumesc lui Dumnezeu ca in seara de inviere am scapat doar cu o vanataie produsa de centura de siguranta. Maine dimineata sunt programat pentru deschiderea dosarului de dauna pe casco la Groupama.
IMG_20130505_115107.jpg IMG_20130505_114942.jpg
IMG_20130505_115000.jpg IMG_20130505_115603.jpg
DSC_0046.jpg
o sa revin cu poze pe lumina zilei....sigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View PostBine ca ai scapat duar cu atat,probabil va fi dauna totala,la cat este evaluata?
am facut o tura cu ea, nu am becuri aprinse prin bord, iar probleme cu directia nu am sesizat , nu stiu la viteze mai mari , oricum trebuie verificata deoarece am facut explozie la o anvelpa de la impactul cu bordura, si sper ca sasiul sa nu fie afectat in spatesigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
Comment
Comment