Din ce vad eu in poze aripa dreapta spate e ne lovit dar deformata,tot spatele masini e deformat spre dreapta,vezi cum arata podeaua din portbagaj.Eu as face tot posibilu s-a o dau dauna totala,chiar daca mai pierd cateva sute de euro...
Tm 86 tam
Collapse
X
-
Originally posted by GOLAN91 View PostDin ce vad eu in poze aripa dreapta spate e ne lovit dar deformata,tot spatele masini e deformat spre dreapta,vezi cum arata podeaua din portbagaj.Eu as face tot posibilu s-a o dau dauna totala,chiar daca mai pierd cateva sute de euro...
paguba este estimata la 15.000 ron de catre auto europa, maine aflu verdictul daca este totala sau am vreo sansa de reparatie, de la inspectourul de asigurarisigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
-
Dute mah . Cu 4000 o faci . Iti garantez eu . Eu in locul tau as face cumva sa o scot dauna .l Chiar daca e luata prin credit . Apeleaza la prietenii tai de la Euroins , poate te rezolva ei . Ca pe mine au refuzat sa ma despagubeasca pentru o dauna de 9000 ron . Care am rezolvat-o cu 4000 .
Eu in locul tau as declara dauna . Oricum o sa se rezolve .sigpic
Comment
-
MAT-ule, dai dovada ca esti roman, jur! repar-o tu in reprezentanta cu 4000 ma cu piese noi si de origine. Pana mea, atat te bagi ca musca, jur. Zici ca esti eu pe vremuri
Spoiler fata+spate, aripi spate, capota portbagaj, luneta, stopuri, protectia aia din fata, janta si alte chestii care nu se vad. + Vopsit si manopera.
Daca tu gasesti macar astea pana in 4000, eu le platesc dublu.
Comment
-
ii dau dreptate lui razvy, culmea e ca lucrez in daune si stiu despre ce e vorba si zilnic imi trec daune prin maini. stiu care este diferenta dintre o piesa de origine si una aftermarket...
valoarea ei la ora actuala este de 190 mil , iar despagubirea 150 mil.....
autoeuropa este scumpa la ora de manopera , undeva intre 70 - 80 ron iar lucrarea dureaza undeva la 3 saptamanisigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
-
"frankenstein" revine la viata...
Picture 094.jpg Picture 096.jpg
Picture 097.jpg Picture 104.jpg
Picture 103.jpgsigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment
Comment