Tm 86 tam

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tm 86 tam

Salut,

Imi prezint si eu golanul si urmatoarele curiozitati si experimente care vor urma la aceasta masina:

- Paravanturi
    - Bandouri cromate
    - Banda portiera cromata
    - Capac oglinda cromat
    - Folie omologata
    P1010692.JPG P1010694.JPG P1010696.JPG P1010699.JPG P1010693.JPG
    P1010695.JPG P1010698.JPG P1010700.JPG

Imi place cromul si vreau sa imi fac o idee, poate imi aratati sau spuneti voi cum o sa arate.
    sigpic
    Experienta in asigurari de peste 5 ani.

bine ai venit pe forum ! ! ! Frumoasa masina ta multe sute de mii de km fara incidente. ! ! ! Respect !!!
    sigpic
    The MVP

Comment

Originally posted by B-64-MVP View Post
      bine ai venit pe forum ! ! ! Frumoasa masina ta multe sute de mii de km fara incidente. ! ! ! Respect !!!

ms mult !! asemenea !!
      sigpic

Comment

bine ai venit si multi km sanatosi
        daca imi permiti as vrea sa fac cateva observatiii...sau mai bine zis una singura...nu pune cromrepet...nu pune crom
        parerea mea proprie si persoanala
        http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

Bine ai venit!! Acelasi sfat, fara crom!! Nu o strica, mai bine nu pune toate nimicurile pe masina, strange finante si o faci mai deosebita decat sa ii pui cate una alta doar de dragul de a pune! Succes si asculta de sfaturile celor de pe forum, vei avea ce invata!

edit: Buna investitie cu cotiera si boxele de inceput! Scoate cromul de pe manerele usilor.
          Last edited by aleXpeed; 21 October 2009, 22:19.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Bine ai venit printre noi!!
            Si eu am avut crom....pe masina..dar am renuntat la el...esti la inceput de drum...asa ca ai grija cum te apuci sa o aranjezi...
            Numai bine!
            sigpic

Comment

...

hai ca poate ma convingeti sa nu pun crom, poate ma gandesc la ceva mai serios...eram doar curios cum arata ms pentru uraturi la fel si tie
              sigpic

Comment

Salutare si bine ai venit printre Loganisti. Bine zis mai sus,mai bine strangi niste finante cu care poti lua,de exemplu niste jante,mai o folie,mai o remapare,proiectoare sau alte chestii serioase.Bafta si la cati mai multi km fara probleme.Te asteptam pe la intalniri in fiecare sambata la ora 16 de obicei la stadion dar mai sunt si alte locatii cateodata.Urmareste forumul pe LoganClub Timisoara.

Comment

reptila in primul rand bine ai venit pe forum si apropo de masina in primul rand trebuie sa-ti placa tie,spor la tiganit.
                  sigpic #

Comment

Nu se mai poarta crom pe masina demult,incearca sa-i faci altceva de banii aia

Comment

Folie omologata

care ma poate ajuta sa imi spuna unde pot sa imi pun folie omologata de calitate la masina aici la noi in Timisoara
                      sigpic

Comment

Originally posted by anca16v
                        Safetec lucreaza cu Llumar si Solarzone, aveau 3.5 mil spate si luneta si 5mil parca cu tot cu fata, am numarul de telefon a unuia dintre baietii 0727262888, suna'l pentru mai multe detalii daca te intereseaza(ps:spui ca esti de pe forum)

MS fain, cand ma hotarasc o sa dau un telefon sa ma targuiesc ;)

vreau si eu sa imi pun un final sport. intrebarea mea este daca o sa am probleme cu ea la verificare ?
                        Last edited by Guest; 24 October 2009, 16:34. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic

Comment

da o sa ai ,teoretic tre sa o pui pe aia de fabrica inapoi .
                          Practic te descurci cumva
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

ms, pei cred ca ma limitez la un ornament deocamdata apoi mai vedem

o zi faina la toti
                            sigpic

Comment

Referitor la folie pe sticla ...

vrea si eu un sfat poate ma ajutati, deci vreau sa pun folie pe fata, spate,si luneta, ma intereseaza care folie e mai de calitate si cat de opaca (procent) trebuie sa fie folia incat sa nu am probleme in trafic noaptea
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google